facebook Повторно Претплата за PHOTORECOVERY® Софтвер [МЕК] | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Повторно Претплата за PHOTORECOVERY® Софтвер [МЕК]

Повторно Претплата за PHOTORECOVERY® Софтвер [МЕК]

Техничка поддршка

PHOTORECOVERY® PRO Специјална понуда!
 

Дозвола за обнова и надградба
 

 

  • PHOTORECOVERY® УЈП има сите големи карактеристики на PHOTORECOVERY®, но исто така вклучува дигитални медиуми доктор за Тестирање и медиуми Санација. Можете брзо Backup, Избришете, Формат, и Враќање оние што се користат дигитални мемориски картички на “како ново” ниво на перформанси. Ќе знаеш кога да го замени вашиот мемориски картички – знаете пред да биде предоцна!
  • Можете да ја обнови вашата претплата на PHOTORECOVERY PRO® на половина од малопродажната цена;! Кликнете на копчето Купи веднаш погоре, за да се обнови за $30!
** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **


PHOTORECOVERY® Специјална понуда!
 

обновување на дозволата
 

 

  • Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш да се обнови вашиот една година претплата на PHOTORECOVERY® за $20!

Те молам забележи:
Ќе треба да ги преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. Инсталирање на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред