facebook Re-Abonimi për PHOTORECOVERY® Software [PC] | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Re-Abonimi për PHOTORECOVERY® Software [PC]

Re-Abonimi për PHOTORECOVERY® Software [PC]

Mbështetjen e teknologjisë

PHOTORECOVERY® Oferta Speciale PRO!
 

Rinovimi licencë dhe Upgrade
   • PHOTORECOVERY® PRO ka të gjitha tiparet e madhe e PHOTORECOVERY®, por ajo gjithashtu përfshin Digital Media Doctor për Performance Testimi dhe Media Restaurimit. Ju mund të shpejt Backup, fshij, format, dhe Restore ato të përdorura Cards Digital Memory për një “si i ri” Niveli i performancës. Ju do të dini se kur për të zëvendësuar kartat tuaja kujtesës – e di se para se është tepër vonë!
  • Ju mund të rinovojë abonimin tuaj për PHOTORECOVERY PRO® në gjysmën e çmimit të shitjes me pakicë! Klikoni butonin Bli Tani më lart që të rinovojë për $30!


PHOTORECOVERY® ofertë speciale!
 

Rinovimi License
   • Ju lutem klikoni butonin blej tani për të rinovojë abonimin tuaj një vit të PHOTORECOVERY® për $20!

Ju lutemi Shënim:
për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital