facebook Kebijakan Privasi | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Kebijakan Privasi

LC Teknologi Kebijakan Privasi

Data Recovery Services:
Lab Recovery data kita wis lingkungan aman karo kabeh data customer katahan akses laboratorium pribadi lan kontrol kanggo mesthekake mung specialists cocok nangani informasi sensitif. We sing ajeg dikontrak kanggo waras data klasifikasi kanggo pamaréntah, agensi hukum nglaksaknano lan organisasi pribadi. Teknologi LC wis rakulino kanggo tingkat privasi lan pangayoman sing diklasifikasikaké bahan sing. Kabeh dokumen mbalekake permanen dibusak sawise 30 dina.

maksud: statement privasi privasi LC Teknologi International iki ditulis minangka panuntun kanggo informasi kita ngumpulake saka kedhaftar lan kepriye nggunakake informasi sing. We aran iki bakal nuntun kanggo nggawe kaputusan sinau lan nyaman kanggo informasi sumber kanggo kita. Yen sampeyan duwe pitakonan komentar utawa uneg-uneg please supaya kita ngerti ing Service@LC-Tech.com.

statistic nelusuri
Cookies
kita nyuwun informasi demografi lan pribadi
Kadospundi kita nggunakake informasi sing diklumpukake
Sing kita nuduhake informasi karo

Statistik nelusuri: LC Teknologi makaryakke 4 Camping tangan, www.LC-Tech.com, www.LC-Tech.co.uk, www.FILERECOVERY.com lan www.PHOTORECOVERY.us Kabeh Camping trek statistik. kita manfaataken Analytics nelusuri layanan kayata Google Analytics lan Bing Analytics.
Layanan generate statistik us kayata kaca viewed, suwene lagi viewed, wektu sesi lan statistik liyane. Informasi iki digunakake njero mung kanggo ngatur pangguna pengalaman luwih.
Aku ora nerbitaké utawa tho nggawe statistik kita umum.
kita, ing dhaftar wusana carane akeh pengunjung utawa cocog kita wis ditangani ing wektu wektu tartamtu, nanging ora informasi tartamtu ing alamat IP individu dirilis. Iki digunakake kanggo Demografi regional mung lan ora disimpen, utawa sambungan.
Aku ora ngedol data kita kanggo sapa — iku mung digunakake njero.

Cookies: Kita mung nggunakake cookie ing wilayah e-commerce kita. Cookies digunakake kanggo nglacak isi cart blanja lan sesi tuku. Cookie sing uga digunakake kanggo bantuan Isi formulir otomatis. Cookie ora ngirim informasi lan kadaluwarsa ing sawetara dina.

Informasi pribadi Demografi lan We Nyuwun: We njaluk informasi pribadhi ing sapérangan bidhang situs web kita; nalika demonstarsi sing diundhuh, informasi sing dijaluk, produk sing dituku, technical support wis dijaluk utawa langganan Newsletter kita wis dijaluk. Bebarengan karo informasi pribadhi, kita uga nyuwun Demografi informasi dhasar lan / utawa gambaran saka masalah sampeyan gadhah. Kabeh dhaptar mailing sing milih lan pangguna bisa batal ing kapan wae dening ngirim e-Mail kanggo Unsubscribe@LC-Tech.com kanggo langsung dibusak.

Carane We Gunakake Informasi Diklumpukake: Sembarang informasi sing diklumpukake ing situs kita, apa diajukake dening pangguna utawa diklumpukake dening server statistik digunakake strictly in-house kanggo analisis Demografi, dandan produk lan pangguna pengalaman meningkat. Menapa newsletter wulanan kang milih ing dening e-Mail. Aku ora spam utawa akeh e-Mail nawakake utawa iklan utawa aja kita ngedol utawa disebaraké dhaftar kita marang wong pihak katelu utawa perusahaan.
Kita tetep kabeh informasi strictly rahasia.

Sapa Wae Share Informasi Kanthi: Mung pihak katelu sing duwe akses kanggo informasi bab kita pelanggan First Data Corporation liwat sing E4 Global Gateway kertu kredit Processing gateway, bebarengan karo PayPal, Stripe lan SanDisk® Corporation. Informasi wis dikirim menyang E4 Global Gateway, PayPal utawa Stripe mung nalika customer ndadekake tuku lan digunakake minangka gateway transaksi aman. First Data Corporation (E4 Global Gateway kang Company Parent) iku salah siji saka pemroses kertu kredit paling gedhé ing donya lan makaryakke ing 34 negara ing saindhenging donya. Sampeyan bisa ndeleng informasi sing kene. Data First wis verbally diverifikasi padha ora nuduhake informasi lan sing iku marang kawicaksanan kertu sing ngetokake sekuritas, kang ora ngidini kanggo nuduhake informasi tagihan sembarang. LC Teknologi ora bisa gawe privasi sembarang dening E4 Global Gateway utawa Data First. Informasi wis dikirim menyang SanDisk® Corporation mung nalika customer wis dituku SanDisk® RescuePRO® langsung saka www.LC-Tech.com. SanDisk® Corporation iku salah siji saka prodhusèn lan Penyetor saka produk kertu lampu kilat panyimpenan paling gedhé kanggo macem-macem produk elektronik lan piranti digital. LC Teknologi International ora bisa gawe privasi sembarang dening SanDisk® Corporation.

Apa Rights Sampeyan kudu Swara Data Panjenengan:

Yen sampeyan pangguna kedhaftar utawa duwe komentar kiwa ing kita sampeyan bisa njaluk kanggo ndeleng utawa ngundhuh data kita duwe bab sampeyan. Minangka LC-Tech.com ora njupuk komentar, utawa duwe panganggo kadhaptar, kita ora bakal duwe informasi iki Urut kanggo manca download. Mung informasi kita bakal duwe bakal informasi diwenehake saka Isi metu wangun request evaluasi lunak, a support request wangun, utawa wangun kontak.

Biasane kanggo pengunjung sing wis kapenuhan metu wangun, data bakal alamat email sing, sembarang alamat IP diutus kanggo wong-wong mau ing wektu Isi metu wangun lan senar agen panganggo saka browser padha digunakake. Liyane saka data umum minangka diterbitake dening pengunjung.

Kanggo mbayar pelanggan, iki uga kalebu informasi profil lan download, pembayaran, lan sejarah support tiket.

*** Sampeyan uga bisa njaluk "kanggo bakal lali" lan kita bakal mbusak data pribadi nang wong kita duwe bab sampeyan.
mesthi, iki sastra suluk data kita kudu kanggo tujuan administratif utawa keamanan utawa yen kita sing dibutuhaké déning hukum kanggo nyegah sawetara saka data ing.
Nanging, yen sampeyan customer mbayar kita, lan duwe software sing wis pangguna karo kita, yen kita mbusak saka database kita, kita ora bakal bisa kanggo katon sampeyan ing database kita dadi bisa ngewangi sampeyan ing technical support, nganyari maneh lisènsi, utawa prakara liyane. dadi, monggo yen sampeyan njaluk pambusakan saka database kita.
Kanggo periode wektu saiki, iki ditrapake kanggo kita pengunjung saka Uni Eropah, sesuai karo Peraturan Protection Data Umum (GDPR).
tambahan, ing Januari 1, 2020, iki uga bakal aplikasi kanggo mentas berlaku California Consumer Kebijakan undhang.
Kita bakal mbenake iki luwih ing mangsa cedhak.

Individu sing nggoleki akses, utawa sing nggoleki kanggo mbenerake, mbenake, utawa mbusak data pas, kudu langsung kang / pitakonan dheweke kanggo support@lc-tech.com.
Kita bakal nanggapi ing dawa cukup, not to exceed one week.
Kanggo periode wektu saiki, iki ditrapake kanggo kita pengunjung saka Uni Eropah, sesuai karo Peraturan Protection Data Umum (GDPR), lan ing Januari 1, 2020, uga kanggo California residents persuant menyang California Consumer Kebijakan undhang.
Kita bakal mbenake iki luwih ing mangsa cedhak.

Apa Data nerbitake Tata cara We kudu Ing Place:

Apa acara sembarang dumadi ngendi data customer wis ilang, Stolen, utawa duweni potensi kompromi, privasi kita kanggo menehi tandha kita pelanggan liwat email ora luwih saka 48 jam tim kita dadi weruh saka acara. Kita uga bakal laporan kedadean kuwi marang panguwasa pangayoman data dibutuhake. Kita bakal bisa rapet karo sembarang pelanggan kena kanggo nemtokake langkah sabanjure kayata sembarang kabar mburi-panganggo, lan carane supaya acara sing padha ing mangsa.

 

 

Informasi Contact:

Lowongan – Service@LC-Tech.com
Batal langganan – Unsubscribe@LC-Tech.com
telpon kita – Toll Free (866) 603-2195
FirstData Contact – Klik kene

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device