facebook Политика за приватност | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Политика за приватност

LC технологија Политика на приватност

Обнова податоци:
Нашите податоци за обновување лабораторија е безбедна средина со сите кориснички податоци се чуваат во тајност и контролирани лабораториски пристап за да се обезбеди само соодветни специјалисти со чувствителни информации. Ние редовно договор за враќање на класифицирани податоци за владата, за спроведување на законот и приватни организации. LC технологија е навикнат на ниво на приватност и заштита на класифицирани материјали кои бараат. Сите документи се обнови трајно избришана по 30 дена.

цел: Политика на приватност Изјава LC технологија Меѓународен беше напишано како водич за информациите кои ги собираме од корисниците и како ние ги користиме тие информации. Се чувствуваме ова ќе им овозможи да се направи образовани одлука и удобно да обезбедува информации за нас. Ако имате било какви прашања или коментари загриженост ги споделите со нас во Service@LC-Tech.com.

статистика за следење
Колачињата
барање демографски и лични информации ќе
Како ги користиме собраните информации
Кој ги споделат информации со

статистика за следење: LC технологија работи 4 сајтови страна, www.LC-Tech.com, www.LC-Tech.co.uk, www.FILERECOVERY.com и www.PHOTORECOVERY.us Сите веб-сајтови се следи статистиката. Нашите сајтови користат и анализатор следење на услуги, како што се Google Analytics и Бинг и анализатор.
Овие услуги се генерираат статистика за нас, како што страници, видени, колку долго тие се видени, време сесија и други статистички податоци. Оваа информација се користи само внатрешно да се справат со корисничкото искуство подобро.
Ние не ги објавуваат или во секој случај ја направиме нашата статистиката.
ние може, на листата прилика колку посетители или хитови нашиот сајт се постапува во даден временски период, но нема конкретни информации за индивидуални IP адреса е објавен. Ова се користи само за регионалните демографски податоци и не е зачувана, ниту дели.
Ние не продаваме нашите податоци за секој — таа се користи само внатрешно.

Колачињата: Ние само го користите колачиња во областа на е-трговија на нашиот сајт. Cookies се користи да ги пратите на содржината на количката и сесијата на купување. Колачињата исто така се користат за пополнување на формулари автоматски. Колачињата не испрати сите информации и истекува за неколку дена.

Демографски информации и лични податоци бараме: Бараме лични информации во неколку области на нашата веб страница; кога Демос се симнати, информации се бара, производи се купени, техничка поддршка се бара или се бара претплата на нашиот билтен. Заедно со личните податоци, ние, исто така, побара основните демографски информации и / или опис на проблемот што го имаат. Сите мејлинг-листи се одлучат-во и на корисникот да се откажете во секое време со испраќање на e-mail на Unsubscribe@LC-Tech.com веднаш да се отстрани.

Како ги користиме собраните информации: Собраните податоци на нашата веб страница, дали поднесени од страна на корисникот или собрани од страна на серверот статистика се користи строго во куќата за демографски анализа, подобрување на производ и подобрен кориснички искуства. Ние имаме месечен билтен кој е тргнете во e-пошта. Ние не спем или рефус е-пошта понуди или рекламирање ниту ги продаваат или дистрибуираат нашата листа на трети лица или компании партија.
Ние ги чува сите информации строго доверливи.

Кои сме ние да споделува информации со: Единствениот трети страни кои имаат какви било пристап до информации за нашите клиенти е првиот корпорација за податоци преку нивните Е4 Global Gateway кредитна картичка портал за обработка на, заедно со PayPal, Лента и SanDisk® корпорација. Информации се испраќаат до Е4 Global Gateway, PayPal или мрачно само кога купувачот го прави купувачите, а ние се користи безбедна трансакција портал. Прво корпорација податоци (Компанијата Е4 Глобал портал Родител) е еден од најголемите преработувачи кредитна картичка во светот и работи во 34 земји во светот. Можете да ги видите нивните информации овде. Прво податоци е вербално потврдено дека не споделуваат информации и дека е против политиката на картичка издавачи, која не им дозволува да ги споделат сите платежна информации. LC технологија не може да се врати било политика од Е4 Global Gateway или First Data. Информации се испраќаат до SanDisk® корпорација само кога купувачот купи SanDisk® RescuePRO® директно од www.LC-Tech.com. SanDisk® Corporation е еден од најголемите производители и добавувачи на производи картичка флеш складирање за широк спектар на електронски производи и дигитални уреди. LC технологија Меѓународен не може да се врати било политика од страна SanDisk® корпорација.

Кои права сте текот на вашите податоци:

Ако сте регистриран корисник или ја напуштиле коментари на нашиот сајт можете да побарате да ја видите или преземете податоци имаме за вас. Како LC-Tech.com не презема коментари, или имаат регистрираните корисници, ние не би имале информации од овој вид за еден посетител да преземете. Единствените информации што ќе треба да биде на информациите обезбедени од пополнување формулар за оценување софтвер барање, образец за Барање за поддршка, или контакт форма.

Типично за посетителите кои се пополнети форма, податоците ќе бидат нивните е-мејл адреса, сите IP адреси доделени на нив во моментот на пополнување на форма и жиците на корисникот агент на прелистувачи што ги користеле. Остатокот од податоците се јавно објавени од страна на посетителите.

За плаќање на клиентите, ова исто така ќе вклучува информации за профилот и да ја преземете, плаќање, и истории поддршка билет.

*** Вие исто така може да побара "да се заборави", а ние ќе ги избрише било лични податоци ги имаме за вас.
Секако, Со ова се исклучува податоци се потребни за административни или безбедносни цели или ако се бара со закон да ги задржат некои од податоците.
Сепак, ако сте плаќаат клиентите на наш, и имаат дозвола за софтвер кој е регистриран со нас, ако ги избришете од нашата база на податоци, ние не ќе биде во можност да се погледне во нашата база на податоци да бидат во можност да ви помогне во техничка поддршка, продолжување на лиценцата, или други материи. така, имајте предвид дека кога ќе се бара бришење од нашата база на податоци.
За сегашноста временски период, ова се однесува на нашите посетители од Европската унија, во согласност со Регулативата на Генералното за заштита на податоци (GDPR).
дополнително, од јануари 1, 2020, ова ќе се применуваат и на новодонесениот Законот за приватност Калифорнија потрошувачите.
Ние ќе го измени ова уште повеќе во блиска иднина.

Поединец кој има пристап, или кој има за цел да се поправи, измени, или бришење на неточни податоци, треба да го насочи неговиот / нејзиниот барањето да support@lc-tech.com.
Ние ќе одговори во разумен временски период, not to exceed one week.
За сегашноста временски период, ова се однесува на нашите посетители од Европската унија, во согласност со Регулативата на Генералното за заштита на податоци (GDPR), и од јануари 1, 2020, исто така во Калифорнија жители persuant на Законот за приватност Калифорнија потрошувачите.
Ние ќе го измени ова уште повеќе во блиска иднина.

Што податоци Прекршување постапки што ги имаат во место:

Доколку некој настан се случи кога на податоците за клиентите е изгубена, Украдени, или потенцијално компромитиран, нашата политика е да се алармираат нашите клиенти преку е-мејл, не подоцна од 48 часа на нашиот тим станува свесен за настан. Ние, исто така, ќе го пријави инцидентот било потребно орган за заштита на податоци. Ние тесно ќе соработуваме со сите клиенти погодени за да се одреди следните чекори, како што сите известувања крајниот корисник, и како да се избегне каков било сличен настан во иднина.

 

 

Контакт информации:

Услуги на клиентите – Service@LC-Tech.com
откажете ја претплатата – Unsubscribe@LC-Tech.com
телефон нас – Бесплатниот (866) 603-2195
FirstData Контакт – Кликни тука

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред