facebook Politika e privatësisë | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Politika e privatësisë

LC Teknologji Privacy Policy

Data Recovery Services:
të dhënat e shërimit ynë laborator është një mjedis të sigurt me të gjitha të dhënat e konsumatorëve mbajtur qasje private dhe kontrolluar laborator për të siguruar vetëm specialistë të përshtatshme të trajtuar informatat e ndjeshme. Ne jemi të kontraktuar rregullisht për të shërohen të dhënave të klasifikuara për qeverinë, agjencitë e zbatimit të ligjit dhe organizatat private. LC Technology është mësuar në nivelin e privatësisë dhe mbrojtjes se klasifikuar materialet e kërkojnë. Të gjitha dokumentet e mbledhura janë të fshihen përgjithmonë pas 30 ditë.

qëllim: Deklarata Privacy Policy LC Teknologjia International ishte shkruar si një udhëzues për të informacionit që ne mbledhim nga përdoruesit dhe se si ne e përdorim këtë informacion. Ne të ndjehen se kjo do të lejojë që ata të bëjnë një vendim të arsimuar dhe të rehatshme në informacionin e furnizimit për ne. Nëse keni ndonjë pyetje ose komente shqetësime ju lutem na tregoni në Service@LC-Tech.com.

statistikë Tracking
biskota
informacione demografike dhe personal ne kërkojmë
Si ne përdorim informacionin e mbledhur
Të cilët ne ndajmë informacionin me

Statistikat Tracking: LC Teknologji vepron 4 faqet e dorës, www.LC-Tech.com, www.LC-Tech.co.uk, www.FILERECOVERY.com dhe www.PHOTORECOVERY.us Të gjitha faqet ndjekur statistikat. Faqet tona të shfrytëzojë analytics ndjekja shërbime të tilla si Google Analytics dhe Bing Analytics.
Këto shërbime të gjenerojnë statistika për ne si faqe të shikuara, sa kohë ata janë të shikuara, Ora seancë dhe statistika të tjera. Ky informacion është përdorur brenda vetëm për të menaxhuar më mirë përvojën e përdoruesit.
Ne nuk publikojnë ose gjithsesi të bëjë statistikat tona publike.
Ne mundemi, në listën e rastit si shumë vizitorë apo godet faqja jonë ka trajtuar në një periudhë të caktuar kohore, por nuk ka informacion specifik mbi IP adresat individuale është lëshuar. Kjo është përdorur vetëm për Demografia rajonale dhe nuk është ruajtur, as përbashkët.
Ne nuk e shesim të dhënat tona për të gjithë — ajo është përdorur vetëm brenda.

biskota: Ne vetëm përdorim cookies në zonën e-commerce të faqes tonë. Cookies janë përdorur për të mbajtur gjurmët e përmbajtjes shopping cart dhe seancën blerjen. Cookies janë përdorur edhe për të ndihmuar të plotësoni në forma të automatikisht. Cookies nuk do të dërgojë ndonjë informacion dhe të përfundojë në pak ditë.

Demografike Informacion dhe Informacione Personale ne kërkojmë: Ne kërkojmë informacion personal në disa fusha të faqen tonë të internetit; kur Demos janë shkarkuar, informacioni është kërkuar, Produktet janë të blera, mbështetje teknike është kërkuar ose një abonim për gazetën tonë është kërkuar. Së bashku me të dhënat personale, ne gjithashtu kërkojmë informata themelore demografike dhe / ose një përshkrim të problemit që ju janë të pasur. Të gjitha listat e postimeve të zgjedhë-në dhe përdoruesi mund të çabonoheni në çdo kohë duke dërguar një e-mail që Unsubscribe@LC-Tech.com të hiqet menjëherë.

Si ne përdorim informacionin e mbledhur: Çdo informacion i mbledhur në faqen tonë të internetit, qoftë paraqitur nga përdoruesi ose të mbledhura nga serveri statistikave është përdorur në mënyrë rigoroze në shtëpi për analizë Demografike, përmirësimin e produktit dhe përvojë të zgjeruar përdorues. Ne nuk kemi një buletin mujor i cili është zgjedhë-në me e-mail. Ne nuk postë të pavlerë ose pjesa më e madhe e-mail oferta ose reklamat as nuk kemi shitur ose shpërndarë listën tonë për çdo person palës së tretë apo kompani.
Ne mbajmë të gjitha informatat rreptësisht konfidenciale.

Kush Jemi ndajnë informacion me: Të vetmit palëve të treta të cilët kanë ndonjë qasje në informacion në lidhje me klientët tanë është First Data Corporation nëpërmjet kartës së kreditit E4 Global Gateway përpunimit portë e tyre, së bashku me PayPal, Shirit dhe SanDisk® Corporation. Informacioni është dërguar në E4 Global Gateway, PayPal ose Stripe vetëm kur një konsumator bën një blerje dhe ne i përdorim një portë të sigurt transaksion. Data Corporation parë (Company E4 Global Gateway s Parent) është një nga përpunuesit më të madhe të kartave të kreditit në botë dhe vepron në 34 vende të botës. Ju mund të shikoni informacionin e tyre këtu. Data e parë e ka verifikuar gojë ata nuk e ndajnë informacion dhe se është kundër politikës kartën emetuesit, e cila nuk i lejon ata që të ndajnë ndonjë informacion faturimit. LC Teknologji nuk mund të mbështetur ndonjë politikë nga E4 Global Gateway ose të dhënat e Parë. Informacioni është dërguar në SanDisk® Corporation vetëm kur një klient ka blerë SanDisk® RescuePRO® direkt nga www.LC-Tech.com. SanDisk® Korporata është një nga prodhuesit më të madh dhe furnizuesit e produkteve karta storage flash për një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve elektronike dhe pajisje digjitale. LC Technology International nuk mund të mbështetur ndonjë politikë nga SanDisk® Corporation.

Çfarë drejtë që ju keni mbi të dhënat tuaja:

Nëse ju jeni një përdorues i regjistruar ose të ketë komente lënë në faqen tonë ju mund të kërkoni për të parë ose shkarkuar të dhënat që kemi për ju. Si LC-Tech.com nuk ka marrë komente, ose të kenë përdorues të regjistruar, ne nuk do të kemi informacion të këtij lloji për një vizitor për shkarkim. I vetmi informacion që ne do të kemi do të jetë informacioni i dhënë nga të plotësojë një formular kërkesë vlerësimit software, një formë kërkesë për asistencë, ose nje forme e kontaktit.

Zakonisht për vizitorët që kanë mbushur një formular, të dhënat do të jetë mail adresën e tyre, çdo adresa IP të caktuar për ta në kohën e të plotësojë një formular dhe vargjet agjent përdorues i shfletuesit që përdoren. Pjesa tjetër e të dhënave është publike botuar nga vizitorët.

Për paguajnë konsumatorët, Kjo do të përfshijë informacionin e profilit dhe shkarko, pagesë, dhe historitë mbështetje biletave.

*** Ju gjithashtu mund të kërkojë "të harruar" dhe ne do të fshihet ndonjë të dhënë personalisht të identifikueshme që kemi për ju.
Sigurisht, Këto të dhëna përjashton ne kemi nevojë për qëllime administrative ose të sigurisë ose nëse ne jemi të detyruar me ligj për të mbajtur disa të dhënave.
megjithatë, në qoftë se ju jeni një klient paguar i yni, dhe të ketë një licencë software që është regjistruar me ne, në qoftë se ne ju fshini nga database tonë, Ne nuk do të jetë në gjendje për të parë ju deri në database tonë të jetë në gjendje për të ju ndihmuar në një mbështetje teknike, rinovimin licencës, apo çështje të tjera. Kështu që, ju lutem konsideroni se kur ju jeni duke kërkuar fshirjen nga database tonë.
Për periudhën e tanishme, kjo vlen për të vizitorëve tanë nga Bashkimi Evropian, në përputhje me Rregulloren e Mbrojtjes së të Dhënave të Përgjithshëm (GDPR).
Përveç kësaj, që nga janari 1, 2020, Kjo do të zbatohen gjithashtu ndaj të miratuar rishtazi California Konsumatorit Akti Privacy.
Ne do të ndryshojë kjo më tej në të ardhmen e afërt.

Një individ i cili kërkon qasje, ose që kërkon për të korrigjuar, ndryshoj, ose fshirjen e të dhënave të pasakta, duhet të drejtojë pyetje e tij / saj për të support@lc-tech.com.
Ne do të përgjigjet brenda një afati të arsyeshëm, not to exceed one week.
Për periudhën e tanishme, kjo vlen për të vizitorëve tanë nga Bashkimi Evropian, në përputhje me Rregulloren e Mbrojtjes së të Dhënave të Përgjithshëm (GDPR), dhe që nga janari 1, 2020, gjithashtu në Kaliforni banorët persuant të California Konsumatorit Akti Privacy.
Ne do të ndryshojë kjo më tej në të ardhmen e afërt.

Çfarë të dhënash shkelin procedurat që kemi në vend:

Nëse ndonjë ngjarje të ndodhë kur të dhënat konsumatori ka humbur, i vjedhur, ose potencialisht rrezikohet, Politika jonë është për të njoftuar klientët tanë nëpërmjet postës elektronike jo më vonë se 48 orë të ekipit tonë vihet në dijeni të ngjarjes. Ne gjithashtu do të raportojë incident të tillë të ndonjë autoriteti të kërkuar mbrojtjen e të dhënave. Ne do të punojmë ngushtë me çdo konsumatorë të prekur për të përcaktuar hapat e ardhshëm të tilla si çdo njoftimet e end-userave, dhe si për të shmangur ndonjë ngjarje të ngjashme në të ardhmen.

 

 

Të dhënat e kontaktit:

shërbimi ndaj klientit – Service@LC-Tech.com
anulluar abonimin – Unsubscribe@LC-Tech.com
Na Phone – Toll Free (866) 603-2195
FirstData Kontakt – Kliko këtu

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital