facebook kabijakan privasi | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

kabijakan privasi

LC Téhnologi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Data Pamulihan Services:
lab recovery data urang geus lingkungan aman jeung sakabéh data nasabah diteundeun aksés laboratorium swasta sarta dikawasa pikeun mastikeun ngan spesialis luyu nanganan informasi sénsitip. Kami rutin kaserang cageur data digolongkeun pikeun pamaréntah, agénsi penegak hukum katut organisasi swasta. Téhnologi LC geus biasa tingkat privasi tur panangtayungan nu digolongkeun bahan merlukeun. Kabéh dokumén pulih nu permanén musnah sanggeus 30 poé.

maksud: pernyataan kawijakan privasi LC Téhnologi International urang ieu ditulis salaku pituduh kana informasi urang kumpulkeun ti nu na kumaha ieu kami nganggo inpormasi nu. Simkuring ngarasa ieu bakal ngidinan nyieun kaputusan dididik sareng nyaman kana informasi suplai ka kami. Mun anjeun mibanda patalékan komentar atanapi masalah mangga hayu urang nyaho di Service@LC-Tech.com.

statistik nyukcruk
cookies
kami pamundut informasi demografi sarta pribadi
Kumaha ieu kami nganggo inpormasi dikumpulkeun
Saha urang bagikeun informasi kalawan

statistik nyukcruk: LC Téhnologi ngoperasikeun 4 situs leungeun, www.LC-Tech.com, www.LC-Tech.co.uk, www.FILERECOVERY.com jeung www.PHOTORECOVERY.us Sadaya loka lagu statistik. situs urang ngagunakeun analytics nyukcruk jasa kayaning Google Analytics na Bing Analytics.
jasa ieu ngahasilkeun statistik keur urang kayaning kaca ditempo, sabaraha lila aranjeunna ditempo, waktos sidang sarta statistik sejenna. Inpo ieu dipake internal ukur keur ngokolakeun pangalaman pamaké hadé.
Urang ulah nyebarkeun atanapi di atoh nyieun statistik kami umum.
urang meureun, dina daptar kasempetan sabaraha datang atawa hits situs urang geus diatur dina hiji periode waktu tinangtu, tapi henteu informasi husus dina alamat IP individu dileupaskeun. Ieu dipake keur Démografi régional wungkul tur teu disimpen, atawa dibagikeun.
Urang ulah ngajual data urang pikeun saha — eta ngan dipaké internal.

cookies: Urang ukur make cookies di wewengkon e-commerce loka kami. Cookies nu dipaké pikeun ngalacak eusi karanjang balanja jeung sési dibeuli. The cookies nu ogé dipaké pikeun pitulung eusian bentuk otomatis. The cookies teu ngirim informasi naon na kadaluarsa dina sababaraha poé.

Émbaran Personal demografi Émbaran na Urang Request: Urang menta informasi pribadi dina sababaraha area ramatloka kami; nalika demo anu diundeur, Inpo ieu dipénta, produk nu dibeuli, rojongan teknis anu dipénta atawa langganan kana newsletter kami geus dipundut. Marengan informasi pribadi, kami oge menta informasi demografi dasar jeung / atawa pedaran tina masalah anjeun ngabogaan. Kabéh daptar milist anu milih-di na pamaké bisa unsubscribe di kapan ku ngirim hiji e-Surat keur Unsubscribe@LC-Tech.com bisa geuwat dihapus.

Kumaha Urang Paké Émbaran dikumpulkeun: Sagala informasi dikumpulkeun dina ramatloka kami, naha dikintunkeun ku pamaké atawa dikumpulkeun ku server statistik digunakeun mastikeun di-imah pikeun analisis demografi, pamutahiran produk na pangalaman pamaké ditingkatkeun. Urang ngalakukeun boga newsletter bulanan nu milih-di ku e-Surat. Urang ulah spam atawa bulk e-Surat nawaran atawa iklan atawa ngalakukeun kami ngajual atawa ngadistribusikaeun daftar urang pikeun sagala jalma pihak katilu atawa pausahaan.
Simkuring tetep sakabéh émbaran mastikeun rahasia.

Saha Urang Bagikeun Émbaran Jeung: Hijina pihak katilu nu gaduh aksés sagala informasi ngeunaan konsumén urang téh munggaran Data Corporation ngaliwatan maranéhna E4 Global gateway kartu kiridit processing gateway, sapanjang kalawan PayPal, Belang sarta SanDisk® Corporation. Émbaran geus dikirim ka E4 Global gateway, PayPal atanapi belang ngan lamun nasabah hiji ngajadikeun beuli sarta kami ngagunakeun gateway urus aman. Mimitina Data Corporation (E4 Global gateway urang Company Kolot) mangrupa salah sahiji prosesor kartu kiridit panggedena di dunya tur ngoperasikeun di 34 Nagara di sabudeureun dunya. Anjeun tiasa nempo inpo maranéhna Ieuh. Data munggaran geus verbal diverifikasi maranéhna teu babagi informasi sarta yén éta téh ngalawan kawijakan kartu issuers, nu teu ngidinan babagi informasi tagihan wae. LC Téhnologi moal bisa deui kawijakan wae ku E4 Global gateway atawa Data Kahiji. Émbaran geus dikirim ka SanDisk® Corporation ngan lamun nasabah hiji geus dibeuli SanDisk® RescuePRO® langsung ti www.LC-Tech.com. SanDisk® Corporation nyaéta salah sahiji produser sarta suppliers produk kartu gudang flash pangbadagna pikeun rupa-rupa produk éléktronik jeung alat digital. LC Téhnologi International teu bisa deui kawijakan wae ku SanDisk® Corporation.

Naon Hak anjeun Leuwih Data anjeun:

Mun anjeun pamaké nu kadaptar atawa boga komentar kénca dina situs urang bisa menta ningali atanapi ngundeur data urang gaduh ngeunaan anjeun. Salaku LC-Tech.com teu nyandak komentar, atanapi gaduh pamaké nu kadaptar, urang moal bakal mibanda émbaran ngeunaan nurun ieu pikeun nganjang ka download. Hijina informasi urang bakal gaduh bakal informasi disadiakeun ti keusikan kaluar bentuk pamenta evaluasi software, a rojongan formulir pamundut, atawa formulir kontak.

Ilaharna pikeun nu datang anu kaeusi formulir a, data nu bakal alamat surélék maranéhna, sagala alamat IP ditugaskeun ka aranjeunna dina waktu ngeusian kaluar bentuk jeung senar agén pamaké tina panyungsi aranjeunna dipaké. Sesa data nyaeta publik salaku diterbitkeun ku sémah.

Pikeun Mayar konsumén, ieu ogé bakal kaasup informasi profil tur ngundeur, pamayaran, na sajarah rojongan tikét.

*** Anjeun oge bisa menta "bisa poho" na urang mupus sagala data diwanoh pribadi urang gaduh ngeunaan anjeun.
Tangtosna, kieu heunteu data urang butuh keur kaperluan administrasi atawa kaamanan atawa lamun urang diwajibkeun ku hukum pikeun ngaropéa sababaraha data nu.
Sanajan, lamun aya saurang customer Mayar of ours, sarta boga lisénsi software nu geus didaptarkeun ku kami, lamun urang ngahapus anjeun ti database kami, urang moal bisa katingal anjeun nepi di database urang pikeun bisa mantuan Anjeun dina rojongan teknis, pembaharuan lisénsi, atawa masalah sejenna. janten, punten mertimbangkeun yén lamun anjeun requesting ngahapus ti database kami.
Keur periode waktu hadir, ieu berlaku jang datang urang ti Uni Éropa, luyu jeung Peraturan Protection Data Umum (GDPR).
Sajaba, salaku Januari 1, 2020, ieu ogé bakal nerapkeun ka karek enacted California Consumer Privasi Act.
Urang bakal ngajadikeun amandemen ieu salajengna dina mangsa nu bakal datang.

Hiji individu anu nyiar aksés, atanapi anu nyiar bener, ngajadikeun amandemen, atawa ngahapus data taliti, kedah langsung na / query nya support@lc-tech.com.
Urang baris ngabales dina hiji timeframe lumrah, not to exceed one week.
Keur periode waktu hadir, ieu berlaku jang datang urang ti Uni Éropa, luyu jeung Peraturan Protection Data Umum (GDPR), jeung salaku Januari 1, 2020, ogé pikeun California warga persuant ka California Consumer Privasi Act.
Urang bakal ngajadikeun amandemen ieu salajengna dina mangsa nu bakal datang.

Naon Data breach Prosedur Urang Kagungan Dina Tempat:

Kedah acara naon lumangsung mana data nasabah geus leungit, dipaling, atanapi berpotensi compromised, Kawijakan urang téh pikeun ngabejaan konsumén urang via email teu engké ti 48 jam tim kami janten sadar acara. Urang ogé bakal ngalaporkeun kajadian sapertos kana sagala otoritas panyalindungan data diperlukeun. Urang bakal bisa dipaké raket jeung sagala para nasabah kapangaruhan nangtukeun léngkah salajengna sapertos naon bewara tungtung-pamaké, jeung kumaha carana ulah sagala acara sarupa dina mangsa nu bakal datang.

 

 

Inpormasi kontak:

Palayanan palanggan – Service@LC-Tech.com
ngabolaykeun langganan – Unsubscribe@LC-Tech.com
telepon Us – tol Free (866) 603-2195
FirstData Kontak – Klik di dieu

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun