facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Arab | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Arab

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 



Rajji eloni pituduh ing ngisor iki kanggo download struktur aktifitas kanggo program RescuePRO®
1. Pilih saka coupon ngisor dijupuk kanthi nggunakake SanDisk Extreme kertu.
>>>>Petunjuk: Bakal pitutur marang kowe utawa struktur voucer Panjenengan RescuePRO® RescuePRO® Deluxe, milih patut.

**** Yen sampeyan duwe coupon RescuePRO® SSD, Klik kene
2. Mangga pilih salah siji saka tombol ing ngisor iki ing voucer milih sing kompatibel karo sistem operasi.
3. Mangga dipriksa Guide Proses LC Tech Activation Kanggo instruksi ing njupuk aktifitas nggunakake nomer serial sing wiwit nganggo kode singkatan RPRID.
** Elinga yen Rajji: Yen sampeyan duwe program RescuePro Deluxe voucer lan nomer serial wiwit karo RPRID-0305,
Sampeyan kudu hubungi perusahaan liwat website SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Kanggo nomer serial sing bener.
Wis nomer serial dicithak ing kesahihan saka voucer, kang salah.
Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani nomer serial lengkap sing wiwit nganggo RPRID-0305 SanDisk kanggo perusahaan kanggo panggantos. **




 


إذا كنت تستخدم نظام تشغيل Windows XP، Klik kene للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Standard أو Klik kene للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Deluxe

:instalasi

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika nganggo pisanan, sampeyan bakal dijaluk ngaktifake program. Sawise sampeyan bakal diwenehi link menyang aktifitas kaca. Mangga tindakake link lan isi metu wangun, lan aja lali nambahi nomer serial kanggo ngaktifake versi free saka program RescuePRO®. Klik kene kanggo njaluk rencana kanggo langkah guide aktifitas

Yen piranti sing nginstall iku disambungake menyang Internet ora, sampeyan bisa ngirim nomer panjalukan kanggo aktifitas kanggo technical support kanggo RescuePRO®, kita bisa nyedhiyani sampeyan kode aktifitas.

Kontak kita, pilihen sistem operasi saka tombol ing ngisor iki, banjur tindakake-munggah kanggo model “Contact Us” Kanggo sistem operasi. Utawa Utawa, sampeyan bisa hubungi kita ing nomer Toll-free ing Amerika Serikat(866) 603-2195 Utawa telpon lokal.(727) 449-0891
Kanggo nyambung saka Eropah: +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device