facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда на арапски | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда на арапски

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски Rajji следете ги упатствата подолу за да го симнете структура за активирање на програмата RescuePRO®
1. Одберете од следново забава добива со користење на SanDisk Extreme вашата картичка.
>>>>Совет: Дали вие или вашиот ваучер структура RescuePRO® RescuePRO® Делукс кажам, изберете соодветно.

**** Ако имате купон RescuePRO® SSD, Кликни тука
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу избраниот ваучер кои се компатибилни со вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме проверете ги Водење на процесот LC Техника активација За инструкции за добивање на активирање користење на вашиот сериски број кој започнува со код кратенката RPRID.
** Имајте на ум дека Rajji: Ако имате програма RescuePro Делукс ваучер и серискиот број започнува со RPRID-0305,
Ќе треба да се јавите на компанијата преку веб-сајтот SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ За да се добие сериски број кој не е точно.
Го серискиот број отпечатен на валидноста на ваучер, што не е точно.
тогаш ќе треба да се обезбеди целосна сериски број кој започнува со RPRID-0305 SanDisk на компанијата за замена. **
 


إذا كنت تستخدم نظام تشغيل Windows XP، Кликни тука للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Standard أو Кликни тука للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Deluxe

:инсталација

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, и кога се работи за прв пат, ќе биде побарано да ја активирате програмата. После тоа ќе се даде линк до активирање на страница. Ве молиме следете го линкот и да ги пополните формата, и да бидат сигурни да го вклучите вашиот сериски број за да го активирате бесплатна верзија на програмата RescuePRO®. Кликни тука за да се добие план на чекор водич за активирање

Ако уредот ќе се инсталира тоа е поврзан на интернет не е, можете да испратите на барањето за активација на техничка поддршка за RescuePRO®, ние може да ви обезбеди кодот за активирање.

За да контактирате со нас, ве молиме изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу, и следење на моделот “контакт” За вашиот оперативен систем. Или пак, можете да не контактирате на број на бесплатниот во САД(866) 603-2195 Или локален повик.(727) 449-0891
За да се поврзете од Европа: +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред