facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Arabic | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Arabic

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht Rajji ndiqni udhëzimet më poshtë për të shkarkuar strukturën e aktivizimit për programin RescuePRO®
1. Zgjidh nga kupon mëposhtme të marra duke përdorur SanDisk Extreme kartën tuaj.
>>>>aluzion: Do t'ju apo strukturën tuaj kupon RescuePRO® RescuePRO® Deluxe them, të zgjedhin në përputhje me rrethanat.

**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO® SSD, Kliko këtu
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë fletës së të zgjedhur që janë në përputhje me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutem kontrolloni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për udhëzime se marrjen aktivizimin duke përdorur numrin tuaj serik që fillon me kodin shkurtim RPRID.
** Vini re se Rajji: Nëse ju keni një program RescuePro Deluxe kupon dhe numri serial fillon me RPRID-0305,
Ju do të duhet të kontaktoni një kompani përmes internetit SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Për të marrë një numër serial që është e vërtetë.
Ka numrin serial shtypur në vlefshmërinë e fletës, e cila është e pasaktë.
Ju pastaj do të duhet të sigurojë numrin e plotë serial që fillon me RPRID-0305 SanDisk për të kompanisë për një zëvendësim. **
 


إذا كنت تستخدم نظام تشغيل Windows XP، Kliko këtu للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Standard أو Kliko këtu للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Deluxe

:instalim

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ajo shkon për herë të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar programin. Pas kësaj ju do të jepet një lidhje me një faqe aktivizim. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, dhe të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një version falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për të marrë një plan për të hapi udhëzues aktivizimit

Nëse pajisja jeni duke instaluar atë të lidhur në internet nuk është, ju mund të dërgoni një numër kërkesë për aktivizimin tuaj për mbështetje teknike për RescuePRO®, ne mund t'ju japin kodin e aktivizimit.

Të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë, dhe të ndjekin-up për modelin “Na Kontaktoni” Për sistemin tuaj operativ. Ose si alternativë, ju mund të na kontaktoni në numrin falas në Shtetet e Bashkuara(866) 603-2195 Ose thirrje lokale.(727) 449-0891
Për të lidhur nga Evropa: +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital