facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Arab | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Arab

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 



Rajji turutan arah handap pikeun ngundeur struktur aktivasina pikeun program RescuePRO®
1. Pilih ti Kupon handap diala ku ngagunakeun SanDisk ekstrim kartu Anjeun.
>>>>pitunjuk: Moal ngabejaan ka maneh atawa struktur voucher Anjeun RescuePRO® RescuePRO® DELUXE, milih sasuai.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePRO® SSD, Klik di dieu
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap voucher dipilih anu cocog sareng sistem operasi Anjeun.
3. Mangga parios Guide Prosés LC Tech aktivasina Pikeun parentah nu aya dina sia aktivasina nu maké angka serial anjeun nu dimimitian ku kode singketan RPRID.
** Catet yén Rajji: Upami Anjeun gaduh program RescuePro DELUXE voucher sarta jumlah serial dimimitian kalawan RPRID-0305,
Anjeun bakal peryogi ngahubungan hiji parusahaan ngaliwatan website SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Pikeun meunangkeun angka serial anu bener.
Geus jumlah serial dicitak dina validitas voucher teh, nu lepat.
Anjeun lajeng bakal perlu nyadiakeun angka serial pinuh anu dimimitian kalawan RPRID-0305 SanDisk mun parusahaan pikeun ngagantian a. **




 


إذا كنت تستخدم نظام تشغيل Windows XP، Klik di dieu للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Standard أو Klik di dieu للحصول على نسخة متوافقة مع نظام تشغيل XP من برنامج RescuePRO® Deluxe

:parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Mangga install software nu aya dina komputer, sarta lamun eta ngalir pertama kalina, anjeun bakal dipenta pikeun ngaktipkeun program. Sanggeus nu bakal dibéré link ka aktivasina kaca. Mangga nuturkeun link jeung ngeusian formulir, sarta pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun versi bébas program RescuePRO®. Klik di dieu pikeun meunangkeun rencana ka lengkah pituduh aktivasina

Mun alat anjeun masang eta disambungkeun ka Internet teu, anjeun bisa ngirim sababaraha Nyuhunkeun aktivasina anjeun pikeun rojongan teknis pikeun RescuePRO®, urang bisa nyadiakeun Anjeun kodeu aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap, tur turutan-up ka model “Taros Kami” Pikeun sistem operasi Anjeun. Atawa alternatip sejen, Anjeun bisa ngontak kami on jumlah tol bébas di Amérika Serikat(866) 603-2195 Atawa panggero lokal.(727) 449-0891
To connect ti Éropa: +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun