facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Jerman | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Jerman

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Mangga tindakake pandhuan ing ngisor Panjenengan aktifitas mbangun free saka RescuePRO® download software:
1. ngisor milih, kang coupon sampeyan Extreme karo kertu SanDisk Panjenengan.
>>>>Petunjuk: voucer bakal ngomong salah siji RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe, milih patut.

**** Yen sampeyan duwe coupon SSD RescuePRO®, Klik kene
2. Mangga pilih salah siji saka tombol ngisor coupon milih kanggo sistem operasi meets.
3. Mangga priksa Guide Proses LC Tech Activation instruksi kanggo nggayuh lan kode aktifitas nomer serial RPRID Panjenengan.
** Wigati dimangerteni: Yen sampeyan voucer kanggo RescuePro Deluxe karo nomer serial, karoRPRID-0305,
Sampeyan kudu ngontak SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ kanggo sawetara serial bener.
Nomer serial, kang dicithak ing voucer Panjenengan, wis kadaluwarsa lan salah.
Sampeyan banjur bakal ngrampungake RPRID Panjenengan-0305 Nuduhake kudu nyedhiyani. kanggo njaluk nomer saka panggantos SanDisk. **





Wenn Sie Windows XP verwenden, KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Standard oder KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Deluxe.

instalasi:

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, Sampeyan banjur bisa takon , Kanggo ngaktifake piranti lunak. Sampeyan banjur bakal nampa link menyang kaca aktifitas sing diwenehi. Mangga tindakake link lan isi metu wangun, kudu nomer serial ngemot salinan free lunak RescuePRO® kanggo ngaktifake. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-instruksi kanggo ngaktifake.

Yen komputer, ing instalasi ora disambungake menyang Internet, Sampeyan bisa nyimpen nomer panjalukan aktifitas RescuePRO® Support E-mail, lan kita bisa nyalurake kode aktifitas kasedhiya.

Hubungi kita, Mangga pilih sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan menyang wangun kontak kanggo sistem operasi . utawi tembung sanèsipun, monggo nelpon kita (US) gratis (866) 603-2195, utawa lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah Phone: +44 (0) 115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device