facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни нудат германски | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни нудат германски

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Ве молиме следете ги инструкциите подолу за вашиот бесплатен изгради активирање на RescuePRO® софтвер превземање:
1. подолу изберете, што забава ќе Екстремни со вашата картичка SanDisk.
>>>>навестување: Ваучерот ќе каже или RescuePRO® или RescuePRO® Делукс, изберете соодветно.

**** Ако имате купон SSD RescuePRO®, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу одбраната забава за вашиот оперативен систем одговара.
3. Ве молиме проверете ги Водење на процесот LC Техника активација инструкции за добивање на код за активирање на вашиот сериски број RPRID.
** Ве молиме имајте во предвид: Ако ваучер за RescuePro Делукс со сериски број, соRPRID-0305,
Треба да се јавите SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Сериски број, кој е отпечатен на вашиот ваучер, е истечено и не е во ред.
Потоа ќе ја заврши својата RPRID-0305 Шоуа мора да обезбеди. да се добие број на замена SanDisk. **

Wenn Sie Windows XP verwenden, KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Standard oder KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Deluxe.

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, Потоа ќе биде побарано , За да го активирате вашиот софтвер. Потоа ќе добиете линк на страната за активација се дадени. Ве молиме следете го линкот и пополнете го формуларот, треба вашата сериски број содржи вашата бесплатен примерок на RescuePRO® софтвер за да се активира. Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот, на инсталацијата не е поврзан на интернет, Можете да ги зачувате бројот на барањето за активирање RescuePRO® Поддршка Е-пошта, и можеме да снабдување на код за активирање на располагање.

Да не контактирате, Изберете го вашиот оперативен систем од копчињата долу и да одат во формуларот за контакт на вашиот оперативен систем . или алтернативно,, Ве молиме јавете ни се (САД) бесплатно (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891. Телефон за Европа: +44 (0) 115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред