facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta gjermane | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta gjermane

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


Ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme tuaj të lirë aktivizimit ndërtimin e RescuePRO® download software:
1. Më poshtë zgjedhur, të cilat kupon ju Extreme me kartën tuaj SanDisk.
>>>>aluzion: Kuponi do të thotë ose RescuePRO® ose RescuePRO® Deluxe, zgjedhur në përputhje me rrethanat.

**** Nëse ju keni një kupon SSD RescuePRO®, CLICK HERE
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon zgjedhur për sistemin tuaj operativ i plotëson.
3. Ju lutem kontrolloni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide udhëzimet tuaja për marrjen e një kod aktivizimi RPRID numrin serial.
** Ju lutem vini re: Nëse ju një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial, meRPRID-0305,
Ju duhet të kontaktoni SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për një numër të saktë serial.
Numri serial, e cila është e shtypur në kupon tuaj, ka skaduar dhe është e gabuar.
Ju pastaj do të përfundojë RPRID tuaj-0305 Shows duhet të sigurojë. për të marrë numrin e zëvendësimit SanDisk. **

Wenn Sie Windows XP verwenden, KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Standard oder KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Deluxe.

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju pastaj do të kërkohet , Për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit janë dhënë. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, duhet numri serial juaj përmban një kopje falas të programeve RescuePRO® për të aktivizuar. Kliko këtu për një hap-pas-hapi instruksionet për aktivizimin.

Nëse kompjuteri, mbi instalimi nuk është e lidhur me internet, Ju mund ta ruani numrin kërkesën tuaj aktivizimit RescuePRO® Mbështetje E-mail, dhe ne mund të ofrojë një kod aktivizimi në dispozicion.

Për të na kontaktoni, Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të shkojnë në të kontaktit për sistemin tuaj operativ . ose alternativisht, ju lutem na telefononi (SHBA) falas (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për Evropën Phone: +44 (0) 115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital