facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Jerman | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Jerman

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Mangga turutan parentah di handap ieu Anjeun aktivasina ngawangun bébas tina RescuePRO® download software:
1. handap milih, nu Kupon Anjeun ekstrim kalayan kartu SanDisk Anjeun.
>>>>pitunjuk: voucher bakal disebutkeun boh RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE, milih sasuai.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon SSD RescuePRO®, Klik di dieu
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih pikeun sistem operasi Anjeun meets.
3. Mangga pariksa Guide Prosés LC Tech aktivasina parentah Anjeun pikeun meunangkeun hiji kode aktivasi angka serial RPRID Anjeun.
** Perhatikeun: Lamun hiji voucher pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial, jeungRPRID-0305,
Anjeun kudu ngahubungan SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial, nu geus dicitak dina voucher Anjeun, geus kadaluwarsa na anu salah.
Anjeun lajeng bakal ngalengkepan RPRID Anjeun-0305 Nempokeun kedah nyadiakeun. mun meunang Jumlah ngagantian SanDisk. **





Wenn Sie Windows XP verwenden, KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Standard oder KLICK HIER für eine XP kompatibel Kopie RescuePRO® Deluxe.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal lajeng jadi dipenta , Pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina nu dibikeun. Mangga nuturkeun link jeung ngeusian formulir, kedah angka serial anjeun ngandung salinan bébas anjeun tina software RescuePRO® pikeun ngaktipkeun. Klik di dieu pikeun hambalan-demi-hambalan parentah pikeun ngaktipkeun.

Mun komputer, on instalasi teu nyambung ka Internet, Anjeun tiasa nyimpen angka pamundut aktivasina Anjeun RescuePRO® Rojongan surélék, tur bisa nyadiakeun hiji kode aktivasi sadia.

Ngahubungan kami, Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap tur buka formulir kontak pikeun sistem operasi Anjeun . atanapi Alternatipna, punten nelepon kami (urang) haratis (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah Phone: +44 (0) 115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun