facebook RescuePRO Digital Media Doctor Offer | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

RescuePRO Digital Media Doctor Offer

RescuePRO Digital Media Doctor Offer

Filerecovery Resubscription

RescuePRO
Commons Renewal karo Digital Media Doctor

Sampeyan bisa upgrade saiki lan nampa FREE Digital Media Doctor karo SanDisk RescuePRO® nganyari maneh!
Kanthi Digital Media Doctor™ sampeyan duwe kemampuan kanggo nyoba, kanggo pathokan lan kanggo laporan ing saklawasé kabeh jinis digital dipindhah kanggo nemtokake integritas ing media digital sampeyan nggunakake. Ing prasaja kanggo nggunakake antarmuka ing Digital Media Doctor™ nggampangake kanggo diagnosa media karo mung sawetara klik mouse!

tawaran khusus! Yen sampeyan saiki nggunakake mburi digital ing kamera Panjenengan, utawa yen sampeyan njupuk video HD, utawa yen sampeyan nggunakake kertu memori sing luwih gedhe saka 64GB, banjur iku wektu kanggo upgrade kanggo RescuePRO Deluxe. Mangga klik lambang kanggo Chart Comparison.

Standard vs. Kamar

Tulung dicathet: kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.

 

RescuePRO StandardpriceAnyarana Budi
Windows Software$20.00
Mac Software$20.00
*Windows® Vista / win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.8 utawa luwih
RescuePRO
Kamar
priceAnyarana Budi
Windows Software$30.00
Mac Software$30.00
*Windows® Vista / win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X 10.8 utawa luwih

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device