facebook RescuePRO дигитални медиуми доктор на понудата | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

RescuePRO дигитални медиуми доктор на понудата

RescuePRO дигитални медиуми доктор на понудата

Filerecovery Resubscription

RescuePRO
Обновување на дозволата со дигитални медиуми доктор

Може да се надополни сега и да добијат бесплатни дигитални медиуми со вашиот доктор SanDisk RescuePRO® обновување!
Со дигитални медиуми доктор™ ќе имаат можност да се тестира, да се репер и да известуваат за речиси сите видови на пренослив дигитални да се утврди на интегритетот на дигиталните медиуми што ја користите. На едноставен за употреба интерфејс во дигитални медиуми доктор™ го прави лесно да се дијагностицира вашите медиуми со само неколку кликања на глувчето!

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! Ако сега се со користење на дигитални грб на вашите фото апарати, или ако се снимање на HD видео, или ако сте со користење на мемориски картички поголеми од 64GB, тогаш е време да се надополни со RescuePRO Делукс. Ве молиме кликнете на иконата за табелата споредба.

стандардна vs. Делукс

Те молам забележи: За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

 

RescuePRO Стандардценаобнови
софтвер за Windows$20.00
Mac Софтвер$20.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.8 или повисоко

** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **
RescuePRO
Делукс
ценаобнови
софтвер за Windows$30.00
Mac Софтвер$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X 10.8 или повисоко

** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред