facebook RescuePRO Digital Media Doctor Offer | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

RescuePRO Digital Media Doctor Offer

RescuePRO Digital Media Doctor Offer

Filerecovery Resubscription

RescuePRO
Rinovimi License me Digital Media Doctor

Ju mund të përmirësuar tani dhe për të marrë një FALAS Digital Media Doktor me SanDisk RescuePRO tuaj® përtëritje!
Me Digital Media Doktor™ ju keni mundësinë për të provuar, për pikë referimi dhe për të raportuar në pothuajse të gjitha llojet e dixhital lëvizshëm për të përcaktuar integritetin e mediave digjitale që ju jeni duke përdorur. E thjeshtë për t'u përdorur ndërfaqe në Digital Media Doctor™ e bën të lehtë për të diagnostikuar mediat tuaja me vetëm disa klikime të miut!

OFERTA SPECIALE! Nëse jeni duke përdorur tani mbështet dixhitale në kamerat tuaja, ose në qoftë se ju jeni të shtënat video HD, ose në qoftë se ju jeni duke përdorur kartat e kujtesës të mëdha se 64GB, atëherë është koha për të përmirësuar në RescuePRO Deluxe. Ju lutemi klikoni në ikonën për një tabelë krahasim.

standard vs. luksoz

Ju lutemi Shënim: për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

 

RescuePRO standardçmimRinovo
Windows Software$20.00
Mac Software$20.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.8 ose më e lartë

** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **
RescuePRO
luksoz
çmimRinovo
Windows Software$30.00
Mac Software$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X 10.8 ose më e lartë

** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital