facebook RescuePRO Digital Media Dokter tawarkeun | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

RescuePRO Digital Media Dokter tawarkeun

RescuePRO Digital Media Dokter tawarkeun

Filerecovery Resubscription

RescuePRO
Lisénsi Renewal kalawan Digital Media Dokter

Anjeun tiasa ngamutahirkeun ayeuna sarta tampa petunjuk a FREE Digital Media Dokter jeung anjeun SanDisk RescuePRO® carana nganyaran!
Kalawan Digital Media Dokter™ Anjeun gaduh kamampuhan pikeun nguji, mun patokan tur ngalaporkeun on ampir sakabeh tipe digital removable nangtukeun integritas media digital nu nuju ngagunakeun. The basajan ngagunakeun panganteur di Digital Media Dokter™ matak ngamudahkeun pikeun nangtukeun jenis panyakitna média Anjeun kalayan ngan sababaraha clicks mouse!

nawiskeun husus! Lamun ayeuna maké bék digital dina kaméra Anjeun, atawa lamun keur shooting video HD, atawa lamun keur maké kartu memori leuwih badag batan 64GB, lajeng éta waktu pikeun ngamutahirkeun mun RescuePRO DELUXE. Mangga klik ikon pikeun Bagan Babandingan.

baku vs. DELUXE

Punten Catet: pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.

 

RescuePRO Standarharganganyaran
Windows Software$20.00
Mac Software$20.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.8 atanapi Tinggi
RescuePRO
DELUXE
harganganyaran
Windows Software$30.00
Mac Software$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X 10.8 atawa Tinggi

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun