facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Spanyol | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Spanyol

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Jalanake instruksi kanggo ngundhuh versi free saka aktifitas lunak RescuePRO®:
1. tutugan, Pilih coupon sing ditampa karo kertu SanDisk Extreme.
>>>>PBB: coupon Panjenengan bisa ngomong RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe; milih salah siji opsi minangka cocok.

**** Yen sampeyan duwe coupon saka RescuePRO® SSD, Klik kene
2. Pilih salah siji saka coupon milih dumunung wonten ing tombol kanggo milih sistem operasi.
3. Lea ing Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi diwenehi kode aktifitas dening nomer RPRID serial sawijining.
** manungsa waé: Yen sampeyan duwe coupon kanggo RescuePro Deluxe karo nomer serial sing wiwit karo RPRID-0305,
hubungi SanDisk liwat link
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ diwenehi nomer serial bener.
Nomer serial dicithak ing coupon wis kadaluwarsa lan iku salah.
Sampeyan kudu ngandhani nomer serial Panjenengan RPRID-0305 SanDisk rampung ngganti. **




Si usted utiliza Windows XP, Klik kene para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Standard o Klik kene para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Deluxe.

instalasi:

Instal piranti lunak ing komputer lan, Nalika nggunakake kanggo pisanan, sampeyan bakal dijaluk kanggo ngaktifake. apa iki, sampeyan bakal nampa link sing bakal langsung menyang kaca aktifitas. Ketik link lan ngrampungake wangun ing. Aja manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free software RescuePRO®.
Klik kene kanggo guide langkah dibutuhake kanggo aktifitas.

Yen komputer sampeyan nginstall ora disambungake menyang Internet, Sampeyan bisa ngirim panjalukan aktifitas nomer dening email kanggo ndhukung RescuePRO® lan kita bakal ngirim Code Activation.

kanggo hubungi kita, pilih sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan ngrampungake wangun kontak kanggo sistem operasi. Sampeyan uga bisa nelpon gratis (OF. UU.) al (866) 603-2195 utawa lokal ing (727) 449-0891. Kanggo panggilan ing Eropah, tandha +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device