facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни нудат шпански | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни нудат шпански

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Следете ги инструкциите за да ја преземете бесплатна верзија на софтвер за активирање RescuePRO®:
1. продолжување, Изберете купонот ја добивте со вашата картичка SanDisk Extreme.
>>>>совет: Вашиот талон да кажам RescuePRO® или RescuePRO® Делукс; изберете една од опциите како што е соодветно.

**** Ако имате купон на RescuePRO® SSD, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. Изберете еден од избраните забава наоѓа под копчиња за да го изберете вашиот оперативен систем.
3. Леа во Водење на процесот LC Техника активација инструкции да се добие код за активација од страна на неговиот сериски број RPRID.
** внимание: Ако имате купон за RescuePro Делукс со сериски број кој започнува со RPRID-0305,
контактирајте SanDisk преку линк
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ да се добие точниот сериски број.
Серискиот број отпечатен на забава е истечен и се неточни.
Треба да го информирате вашиот сериски број RPRID-0305 SanDisk целосно да го замени. **
Si usted utiliza Windows XP, КЛИКНЕТЕ ТУКА para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Standard o КЛИКНЕТЕ ТУКА para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Deluxe.

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на компјутерот и, Кога се користи за прв пат, ќе биде побарано да го активирате. да го направите ова, ќе добиете линк што ќе ве упатат на страната за активирање. Внесете го линкот и пополнете го формуларот. Бидете сигурни дека за да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за водич на чекорите потребни за активирање.

Ако на компјутерот се да го инсталирате не е поврзан на интернет, Можете да испратите барање за активирање на вашиот број на е-мејл за поддршка RescuePRO® и ние ќе ви Код за активирање испрати.

да не контактирате, изберете вашиот оперативен систем од следниве копчиња и завршување на формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. Вие исто така може да се јавите за слободен (НА. УЕ.) Ал (866) 603-2195 или на локално ниво (727) 449-0891. За повици во Европа, марка +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред