facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Spanjisht | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Spanjisht

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


Ndiqni udhëzimet për të shkarkuar versionin e lirë të aktivizimit software RescuePRO®:
1. vazhdim, Zgjidhni kupon keni marrë me kartën tuaj SanDisk Extreme.
>>>>këshill: kupon juaj mund të them RescuePRO® apo RescuePRO® Deluxe; zgjidhni një nga opsionet sipas nevojës.

**** Nëse ju keni një kupon të RescuePRO® SSD, CLICK HERE
2. Zgjidh një nga kupon zgjedhur që ndodhet nën butonat për të zgjedhur sistemin tuaj operativ.
3. lea në LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime për të marrë një kod aktivizimi nga numri RPRID saj serial.
** vëmendje: Nëse ju keni një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial që fillon me RPRID-0305,
kontaktoni SanDisk nëpërmjet lidhjes
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për të marrë një numër të saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju duhet të informoni numrin serial RPRID-0305 SanDisk për të zëvendësuar plotësisht atë. **
Si usted utiliza Windows XP, CLICK HERE para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Standard o CLICK HERE para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Deluxe.

instalim:

Instaloni software në kompjuter dhe, Kur përdorni për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar. për të bërë këtë, ju do të merrni një lidhje që do të drejtojë ju tek faqja e aktivizimit. Shkruani lidhjen dhe plotësoni formularin. Të jetë i sigurt që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues të hapave të nevojshme për aktivizimin.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar atë nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj me email e aktivizimit për të mbështetur RescuePRO® dhe ne do të ju dërgoj një kod aktivizimi.

për të na kontaktoni, zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme dhe plotësoni formularin e kontaktit për sistemin tuaj operativ. Ju gjithashtu mund të telefononi falas (I. UU.) al (866) 603-2195 ose në nivel lokal në (727) 449-0891. Për thirrje në Evropë, Mark +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital