facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Spanyol | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Spanyol

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Turutan parentah pikeun ngundeur versi bébas tina aktivasina software RescuePRO®:
1. saterusna, Pilih Kupon anjeun nampi kalayan kartu Anjeun SanDisk ekstrim.
>>>>dewan: Kupon Anjeun bisa nyebutkeun RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE; milih salah sahiji pilihan salaku luyu.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon ti RescuePRO® SSD, Klik di dieu
2. Pilih salah sahiji Kupon dipilih ayana di handapeun tombol pikeun milih sistem operasi Anjeun.
3. Lea di Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah pikeun ménta hiji kode aktivasi ku angka RPRID serial na.
** perhatian: Upami Anjeun gaduh Kupon pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial anu dimimitian kalawan RPRID-0305,
ngahubungan SanDisk via link
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun ménta jumlah serial bener.
Jumlah serial dicitak dina Kupon geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun kedah ngawartosan jumlah serial Anjeun RPRID-0305 SanDisk pikeun sakabéhna ngaganti eta. **




Si usted utiliza Windows XP, Klik di dieu para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Standard o Klik di dieu para obtener una versión compatible con XP de RescuePRO® Deluxe.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu dina komputer tur, Lamun ngagunakeun pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun. ngalakonan ieu, anjeun bakal nampa tumbu anu bakal langsung anjeun ka kaca aktivasina. Lebetkeun link jeung ngalengkepan bentuk. Pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan diperlukeun pikeun aktivasi.

Mun komputer anjeun masang eta henteu nyambung ka internét, Anjeun bisa ngirim pamenta aktivasina angka anjeun ku email kana ngarojong RescuePRO® sarta kami bakal dikirim anjeun hiji Code aktivasina.

ngahubungan kami, pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta ngalengkepan bentuk kontak pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun oge bisa nelepon haratis (OF. UU.) al (866) 603-2195 atanapi lokal di (727) 449-0891. Pikeun nelepon di Éropa, tanda +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun