facebook Offer SanDisk® RescuePRO® Extreme | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Offer SanDisk® RescuePRO® Extreme

Offer SanDisk® RescuePRO® Extreme

Mangga tindakake pituduh ing ngisor iki kanggo download Panjenengan aktifitas mbangun free lunak RescuePRO®:
1. Ngisor pilihen kang coupon sing ditampa karo kertu SanDisk Extreme Panjenengan.
>>>>Petunjuk: coupon salah siji bakal ngomong RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe, milih patut.
Yen sampeyan duwe RescuePRO® SSD coupon, Klik kene
2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki kanggo coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPRID Panjenengan.
** Tulung dicathet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Nomer serial sing dicithak ing coupon wis kadaluwarsa lan iku salah.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 nomer serial kanggo SanDisk kanggo nampa panggantos. **

RescuePRO®

Windows Software Mac Software


** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **

RescuePRO® Deluxe

Windows Software Mac Software


** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **


 

Yen sampeyan nampa coupon karo Panjenengan SanDisk® SSD kanggo free 1 aktifitas taun RescuePRO Deluxe kanggo SSD, please tindakake pituduh ing ngisor iki kanggo download free 1 taun aktifitas mbangun RescuePRO® Deluxe kanggo software SSD:
1. Ngisor pilihen kang coupon sing ditampa karo SanDisk SSD.
>>>>Petunjuk: coupon bakal ngomong RescuePRO® Deluxe.
2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki kanggo coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPSSD Panjenengan.
** Tulung dicathet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Nomer serial sing dicithak ing coupon iku salah.
Sampeyan ngirim didhisiki RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 nomer serial kanggo SanDisk kanggo nampa panggantos. **

RescuePRO® Deluxe kanggo SSD

Windows Software Mac Software


** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **

      



      
** Iki coupon salah dicithak



Yen sampeyan nggunakake Windows XP, Klik kene kanggo salinan XP kompatibel RescuePRO® Standard utawa Klik kene kanggo salinan XP kompatibel RescuePRO® Deluxe.

instalasi:

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, you will then be prompted to activate your software. Sampeyan banjur bisa diwenehi link menyang kaca aktifitas. Mangga tindakake link lan isi ing wangun, dadi manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free lunak RescuePRO®. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas.

Yen komputer sing nginstall ing ora disambungake menyang internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, lan kita bisa nyedhiyani sampeyan Code Activation.

Hubungi kita, pilihen sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan nerusake kanggo wangun Contact Us kanggo sistem operasi. utawa utawa, monggo nelpon kita (US) toll free (866) 603-2195, utawa lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah telpon +44 (0)115 704 3306

 

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device