facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

Please follow the directions below to download your free activation build of RescuePRO® software:
1. Below please choose which coupon you received with your SanDisk Extreme card.
>>>>Petunjuk: Your coupon will either say RescuePRO® or RescuePRO® Deluxe, choose accordingly.
If you have a RescuePRO® SSD coupon, CLICK HERE
2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPRID Panjenengan.
** Please note: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
The serial number that is printed on your coupon has expired and is incorrect.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 serial number to SanDisk to receive a replacement. **


 

If you received a coupon with your SanDisk® SSD kanggo free 1 aktifitas taun RescuePRO Deluxe kanggo SSD, please follow the directions below to download your free 1-year activation build of RescuePRO® Deluxe for SSD software:
1. Ngisor pilihen kang coupon sing ditampa karo SanDisk SSD.
>>>>Petunjuk: coupon bakal ngomong RescuePRO® Deluxe.
2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPSSD Panjenengan.
RescuePRO® Deluxe kanggo SSD

Windows Software Macintosh Software


If you are using Windows XP, CLICK HERE for an XP compatible copy of RescuePRO® Standard or CLICK HERE for an XP compatible copy of RescuePRO® Deluxe.

instalasi:

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, you will then be prompted to activate your software. Sampeyan banjur bisa diwenehi link menyang kaca aktifitas. Mangga tindakake link lan isi ing wangun, dadi manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free lunak RescuePRO®. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas.

Yen komputer sing nginstall ing ora disambungake menyang internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, lan kita bisa nyedhiyani sampeyan Code Activation.

Hubungi kita, pilihen sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan nerusake kanggo wangun Contact Us kanggo sistem operasi. utawa utawa, monggo nelpon kita (US) toll free (866) 603-2195, utawa lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah telpon +44 (0)115 704 3306

 

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device