facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда

SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда

Ве молиме следете ги упатствата подолу за да го симнете вашата бесплатна активација изградба на RescuePRO® софтвер:
1. Подолу ве молиме изберете што забава ќе ја добиете со SanDisk Extreme картичка.
>>>>Совет: Вашиот талон или ќе каже RescuePRO® или RescuePRO® Делукс, изберете соодветно.
Ако имате RescuePRO® SSD забава, КЛИКНИ ТУКА
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу во резервираниот термин и забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPRID.
** Те молам забележи: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 сериски број на SanDisk да добие замена. **

RescuePRO®

софтвер за Windows Mac Софтвер


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

RescuePRO® Делукс

софтвер за Windows Mac Софтвер


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **


 

Ако сте ја добиле на забава со вашиот SanDisk® SSD за слободна 1 година активирање на RescuePRO Делукс за SSD, Ве молиме следете ги упатствата подолу за да го симнете на вашиот бесплатен 1 година активирање изградба на RescuePRO® Делукс за SSD софтвер:
1. Подолу ве молиме изберете што забава ќе ја добиете со SanDisk SSD.
>>>>Совет: Вашиот талон ќе каже RescuePRO® Делукс.
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу во резервираниот термин и забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPSSD.
** Те молам забележи: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава не е точна.
Тоа треба да започне со RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 сериски број на SanDisk да добие замена. **

RescuePRO® Делукс за SSD

софтвер за Windows Mac Софтвер


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

            
** Ова е погрешно испечатени забаваАко користите Windows XP, КЛИКНИ ТУКА за XP компатибилен копија од RescuePRO® стандард или КЛИКНИ ТУКА за XP компатибилен копија од RescuePRO® Делукс.

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, you will then be prompted to activate your software. тогаш ќе им се даде линк до страницата за активирање. Ве молиме следете го линкот и да се пополни во форма, не заборавајте да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатен примерок на RescuePRO® софтвер. Кликни тука за чекор-по-чекор за активирање.

Ако на компјутерот кој го инсталирате на не е поврзан на интернет, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, а ние може да ви обезбеди код за активирање.

Да не контактирате, Ве молиме да го изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи на формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. или алтернативно, Ве молиме јавете ни се (САД) бесплатниот (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891. За Европа повик +44 (0)115 704 3306

 

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред