facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Oferta SanDisk® RescuePRO® Extreme

Oferta SanDisk® RescuePRO® Extreme

Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për të shkarkuar tuaj të lirë aktivizimi ndërtimin e softuerit RescuePRO®:
1. Më poshtë ju lutem zgjidhni se cili kupon keni marrë me kartën tuaj SanDisk Extreme.
>>>>aluzion: kupon juaj ose do të thonë RescuePRO® ose RescuePRO® Deluxe, zgjedhur në përputhje me rrethanat.
Nëse keni një RescuePRO® SSD kupon, KLIKO KËTU
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë për kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPRID numrin serial.
** Ju lutem vini re: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 numrin serik të SanDisk për të marrë një zëvendësim. **

RescuePRO® Deluxe

Windows Software Mac Software


Nëse keni marrë një kupon me tuaj SanDisk® SSD falas 1 aktivizimi viti i RescuePRO Deluxe për SSD, Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për shkarko tuaj të lirë 1-vjeçare aktivizimi ndërtuar e RescuePRO® Deluxe për software SSD:
1. Më poshtë ju lutem zgjidhni se cili kupon keni marrë me SanDisk SSD tuaj.
>>>>aluzion: kupon juaj do të thonë RescuePRO® Deluxe.
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë për kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPSSD numrin serial.
** Ju lutem vini re: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj është e pasaktë.
Ajo duhet të fillojë me RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 numrin serik të SanDisk për të marrë një zëvendësim. **
RescuePRO® Deluxe për SSD

Windows Software Mac SoftwareNëse jeni duke përdorur Windows XP, KLIKO KËTU për një kopje XP pajtueshme të RescuePRO® standard ose KLIKO KËTU për një kopje XP pajtueshme të RescuePRO® Deluxe.

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, you will then be prompted to activate your software. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri që jeni duke instaluar nuk është e lidhur me internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, dhe ne mund t'ju japin një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, ju lutem na telefononi (SHBA) toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital