facebook Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Mangga turutan arah handap pikeun ngundeur Anjeun aktivasina ngawangun bébas tina software RescuePRO®:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan kartu SanDisk ekstrim Anjeun.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun boh bakal nyebutkeun RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE, milih sasuai.
Upami Anjeun gaduh RescuePRO® SSD Kupon, KLIK DI DIEU
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.
** Punten Catet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 Jumlah serial pikeun SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **

RescuePRO®

Windows Software Mac Software


** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **

RescuePRO® DELUXE

Windows Software Mac Software


** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **


 

Lamun narima Kupon kalayan anjeun SanDisk® SSD pikeun bébas 1 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, punten turutan arah handap pikeun ngundeur haratis anjeun 1-taun aktivasina ngawangun sahiji RescuePRO® DELUXE pikeun software SSD:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
** Punten Catet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun lepat.
Sakuduna dimimitian ku RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 Jumlah serial pikeun SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **

RescuePRO® DELUXE pikeun SSD

Windows Software Mac Software


** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **

      



      
** Ieu teh Kupon leres dicitak



Upami Anjeun keur make Windows XP, KLIK DI DIEU pikeun hiji salinan XP cocog ngeunaan RescuePRO® Standar atanapi KLIK DI DIEU pikeun hiji salinan XP cocog ngeunaan RescuePRO® DELUXE.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina software RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) tol bébas (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

 

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun