facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

Please follow the directions below to download your free activation build of RescuePRO® software:
1. Below please choose which coupon you received with your SanDisk Extreme card.
>>>>pitunjuk: Your coupon will either say RescuePRO® or RescuePRO® Deluxe, choose accordingly.
If you have a RescuePRO® SSD coupon, CLICK HERE
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.
** Please note: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
The serial number that is printed on your coupon has expired and is incorrect.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 serial number to SanDisk to receive a replacement. **


 

If you received a coupon with your SanDisk® SSD pikeun bébas 1 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, please follow the directions below to download your free 1-year activation build of RescuePRO® Deluxe for SSD software:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD

Windows Software Macintosh Software


If you are using Windows XP, CLICK HERE for an XP compatible copy of RescuePRO® Standard or CLICK HERE for an XP compatible copy of RescuePRO® Deluxe.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina software RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) tol bébas (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

 

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun