facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Prancis | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Prancis

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 

Kanggo ngundhuh versi free saka piranti lunak RescuePRO®, please tindakake pandhuan ing ngisor:
1. Mangga pilih ngisor panrimo tepat karo kertu memori SanDisk Extreme.
>>>>trick : pilih whichever kadhaftar karo suwene, salah siji RescuePRO®, Kamar iki RescuePRO®.

**** Yen sampeyan duwe coupon SSD RescuePRO®, Klik kene
2. Mangga pilih tombol kanggo sistem operasi. tombol iki dumunung ing ngisor iki tuku milih.
3. Kanggo mangerteni carane nampa kode aktifitas liwat sawetara serial Panjenengan RPRID, riko Guide Proses LC Tech Activation
**Wigati : yen apik kanggo RescuePro Deluxe wis sawetara serial diwiwiti karo RPRID-0305,
hubungi SanDisk liwat
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ nomer serial bener.
Nomer serial wis dicithak ing coupon wis kadaluwarsa lan iku salah.
Sampeyan banjur bakal menehi SanDisk nomer serial Panjenengan RPRID-0305 lengkap supaya nampa nomer serial panggantos **




Si vous utilisez Windows XP, Klik kene pour obtenir une version de RescuePRO® Standard compatible avec XP ou Klik kene pour une version de RescuePRO® Deluxe compatible avec XP.

instalasi:

Mangga nginstal software ing komputer. Nalika sapisanan miwiti, sampeyan bakal dijaluk ngaktifake piranti lunak. Sampeyan bakal duwe akses kanggo link a njupuk sampeyan ing kaca aktifitas. Mangga klik ing link lan ngrampungake wangun ing, dadi manawa kanggo nemtokake nomer serial kanggo nampa versi free software RescuePRO®.
Klik kene kanggo langkah aktifitas dening langkah.

Yen komputer ing sing nginstal ora akses Internet, iku bisa kanggo ngirim panjalukan kanggo nomer aktifitas kanggo RescuePRO® Support kanggo nampa kode aktifitas.

Hubungi kita, pilih ing ngisor iki tombol cocog kanggo sistem operasi lan ngrampungake wangun kontak, utawa nelpon kita ing (866) 603-2195 (Toll US) utawa (727) 449-0891. kanggo Eropah, hubungi +44 (0)115 704 3306.

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device