facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда француската | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда француската

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 

За да ја преземете вашата бесплатна верзија на софтверот RescuePRO®, Ве молиме следете ги инструкциите подолу:
1. Ве молиме изберете подолу соодветна потврда со вашата мемориска картичка SanDisk Extreme.
>>>>трик : Изберете кое е регистрирано со соодветна, или RescuePRO®, Делукс е RescuePRO®.

**** Ако имате купон SSD RescuePRO®, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. Ве молиме изберете го копчето за вашиот оперативен систем. Ова копче се наоѓа под избраната купување.
3. За да дознаете како да го добиете вашиот код за активирање преку вашиот сериски број RPRID, посетата Водење на процесот LC Техника активација
**Забелешка : ако вашите добри за RescuePro Делукс има сериски број почетокот со RPRID-0305,
Ве молиме контактирајте со SanDisk преку
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Серискиот број е отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
тогаш ќе им даде на SanDisk вашиот сериски број RPRID-0305 заврши со цел да се добие сериски број замена **
Si vous utilisez Windows XP, КЛИКНЕТЕ ТУКА pour obtenir une version de RescuePRO® Standard compatible avec XP ou КЛИКНЕТЕ ТУКА pour une version de RescuePRO® Deluxe compatible avec XP.

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот. Кога за прв пат на проектот, ќе биде побарано да го активирате вашиот софтвер. Вие ќе имате пристап до еден линк земајќи вас на страницата за активирање. Ве молиме кликнете на линкот и пополнете го формуларот, не заборавајте да наведете вашиот сериски број, за да ја добиете вашата бесплатна верзија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за чекор за активирање по чекор водич.

Ако на компјутерот на кој ќе се инсталира нема интернет пристап, тоа е можно да се испрати барање за активирање број на RescuePRO® поддршка да добие код за активирање.

Да не контактирате, Ве молиме изберете ја подолу на копчето што одговара на Вашиот оперативен систем и завршување на формуларот за контакт, или јавете ни се на (866) 603-2195 (патарина за САД) или (727) 449-0891. за Европа, Ве молиме контактирајте со +44 (0)115 704 3306.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред