facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta frëngjisht | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta frëngjisht

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 

Për të shkarkuar versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®, Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë:
1. Ju lutem, përzgjidhni më poshtë marrja e duhur me kartën tuaj të kujtesës SanDisk Extreme.
>>>>mashtrim : zgjidhni cilado është regjistruar me e duhur, ose RescuePRO®, Deluxe është RescuePRO®.

**** Nëse ju keni një kupon SSD RescuePRO®, CLICK HERE
2. Ju lutemi zgjidhni butonin për sistemin tuaj operativ. Ky buton është e vendosur nën blerjen e zgjedhur.
3. Për të mësuar se si të marrë kodin tuaj aktivizimi nëpërmjet numrin tuaj serik RPRID, vizitë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide
**shënim : në qoftë se të mirën tuaj për RescuePro Deluxe ka një numër serial që fillon me RPRID-0305,
ju lutem kontaktoni SanDisk përmes
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për numrin e saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju pastaj do të japë SanDisk numrin serial RPRID-0305 i plotë në mënyrë që të marrin një numër serial zëvendësim **
Si vous utilisez Windows XP, CLICK HERE pour obtenir une version de RescuePRO® Standard compatible avec XP ou CLICK HERE pour une version de RescuePRO® Deluxe compatible avec XP.

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter. Kur ju filloni të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar software tuaj. Ju do të keni qasje në një lidhje të marrë ju në faqen e aktivizimit. Ju lutem klikoni mbi link dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të specifikojë numrin serial për të marrë versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®.
Kliko këtu për një hap të aktivizimit nga udhëzues hap.

Nëse kompjuteri në të cilën ju instaloni nuk ka qasje në internet, është e mundur që të dërgoni një kërkesë për numrin e aktivizimit të RescuePRO® Mbështetje për të marrë një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni poshtë butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ dhe të plotësoni formularin e kontaktit, ose na telefononi në (866) 603-2195 (Numri për SHBA) ose (727) 449-0891. për Evropën, ju lutem kontaktoni +44 (0)115 704 3306.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital