facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Perancis | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Perancis

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 

Pikeun ngundeur Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®, punten turutan parentah di handap ieu:
1. Mangga pilih sahandapeun resi ditangtoskeun kalayan kartu memori Anjeun SanDisk ekstrim.
>>>>tipu : pilih whichever geus didaptarkeun jeung ditangtoskeun, boh RescuePRO®, DELUXE nyaeta RescuePRO®.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon SSD RescuePRO®, Klik di dieu
2. Mangga pilih tombol pikeun sistem operasi Anjeun. Tombol ieu perenahna sahandapeun nu meuli dipilih.
3. Pikeun neuleuman kumaha carana nampa kodeu aktivasi liwat angka serial Anjeun RPRID, nganjang Guide Prosés LC Tech aktivasina
**nyatet : lamun alus anjeun RescuePro DELUXE ngabogaan sajumlah serial dimimitian ku RPRID-0305,
mangga ngahubungan SanDisk via
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun lajeng bakal masihan SanDisk angka serial Anjeun RPRID-0305 lengkep guna nampa sababaraha serial ngagantian **




Si vous utilisez Windows XP, Klik di dieu pour obtenir une version de RescuePRO® Standard compatible avec XP ou Klik di dieu pour une version de RescuePRO® Deluxe compatible avec XP.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer. Lamun anjeun mimiti mimitian, Anjeun bakal dipénta pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal boga aksés ka link nu nyokot anjeun dina kaca aktivasina. Mangga klik link na ngalengkepan bentuk, pastikeun pikeun nangtukeun jumlah serial Anjeun pikeun nampa Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun hambalan aktivasina ku pituduh hambalan.

Mun komputer dina nu install boga aksés Internét, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngirim nu menta angka aktivasina mun RescuePRO® Rojongan pikeun nampa hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga pilih di handap tombol pakait jeung sistem operasi anjeun sarta ngalengkepan bentuk kontak, atanapi nelepon kami di (866) 603-2195 (tol pikeun AS) atawa (727) 449-0891. pikeun Éropah, punten wartosan +44 (0)115 704 3306.

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun