facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer Hebrew | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer Hebrew

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo download salinan free lunak OS mbangun RescuePRO® :
1. Saka ing ngisor iki, Pilih coupon sing ditampa karo kertu SanDisk Extreme.
>>>>tip: coupon bakal ditulis RescuePRO® RescuePRO® utawa Deluxe, Lan sampeyan kudu milih patut.

**** Yen sampeyan duwe coupon RescuePRO® SSD, Klik kene
2. Antarane tombol sing katon ing ngisor coupon dipilih, Pilih tombol sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Deleng Guide Proses LC Tech Activation Kanggo ndeleng instruksi kanggo aktifitas kode Liwat sawetara RPRID serial Panjenengan.
** ** Wigati: Yen sampeyan duwe coupon kanggo RescuePro Deluxe nomer serial wiwit- RPRID-0305,
Kanggo nomer serial tepat.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
banjur, Sampeyan kudu nyedhiyani nomer serial RPRID-0305 Panjenengan lengkap panggantos kanggo SanDisk. **





אם אתה משתמש ב- Windows XP, Klik kene עבור עותק תואם XP תקן RescuePRO® או Klik kene עבור עותק תואם XP של דלוקס RescuePRO®.

instalasi:

Instal piranti lunak ing komputer, Lan sesi pisanan sawijining, Dijaluk ngaktifake piranti lunak. banjur, Sampeyan bakal nampa link kanggo eksekusi ing. Ngakses link lan isi metu wangun. Aja manawa kanggo Wigati nomer serial kanggo ngaktifake salinan free software RescuePRO®. Klik kene kanggo Guide fase Operation.

Yen komputer sampeyan nginstall software ora disambungake menyang Internet, Sampeyan bisa ngirim e-mail”Kanggo nomer operasi support aplikasi RescuePRO®, Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kode aktifitas.

Hubungi kita, Pilih sistem operasi antarane tombol ing ngisor iki lan Nerusake Contact Us (Contact Us) Cocog kanggo sistem operasi. utawa, nelpon kita (US”ing) nomer Toll-free(866) 603-2195, Utawa telpon lokal(727) 449-0891. obrolan Eropah, nelpon +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device