facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда Хебрејски | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда Хебрејски

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Следете ги упатствата подолу за да ја преземете бесплатно копија на оперативниот систем да се изгради софтвер RescuePRO® :
1. Од следниве, Изберете купонот ќе ја добиете со SanDisk Extreme картичка.
>>>>Совет: Купонот ќе бидат напишани RescuePRO® RescuePRO® или Делукс, И ќе мора да избере соодветно.

**** Ако имате купон RescuePRO® SSD, Кликни тука
2. Меѓу копчиња кои се појавуваат под вашиот избрани забава, Изберете го копчето што одговара на вашиот оперативен систем.
3. Се однесуваат на Водење на процесот LC Техника активација За да ги видите упатствата за кодот за активирање Преку вашиот сериски број RPRID.
** ** Забелешка: Ако имате купон започнува сериски број RescuePro Делукс- RPRID-0305,
За правилно сериски број.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
потоа, Ќе треба да се обезбеди серискиот број RPRID-0305 Вашиот комплетен замена за SanDisk. **

אם אתה משתמש ב- Windows XP, Кликни тука עבור עותק תואם XP תקן RescuePRO® או Кликни тука עבור עותק תואם XP של דלוקס RescuePRO®.

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер, И својата прва седница, Побарано да го активирате софтверот. потоа, Вие ќе добиете линк на извршна. Пристап на линк и пополнете го формуларот. Бидете сигурни да се напомене сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®. Кликни тука за Оперативната фаза Водич.

Ако на компјутерот се инсталира софтверот не е поврзан на интернет, Можете да испратите e-mail”На бројот на работењето на вашата апликација за поддршка RescuePRO®, И ние ќе ви овозможи со код за активирање.

Да не контактирате, Изберете го вашиот оперативен систем помеѓу следниве копчиња и Продолжете Контакт (контакт) Релевантни за вашиот оперативен систем. или, Јавете ни се (САД”во) бесплатен број(866) 603-2195, Или локален повик(727) 449-0891. Европската разговор, јавете се на +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред