facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Hebrew | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Hebrew

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të shkarkuar një kopje falas të OS ndërtuar software RescuePRO® :
1. Nga të mëposhtmet, Zgjidhni kuponin që keni marrë me kartelë SanDisk Extreme.
>>>>majë: Kupon do të jetë e shkruar RescuePRO® RescuePRO® ose Deluxe, Dhe ju duhet të zgjidhni në përputhje me rrethanat.

**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO® SSD, Kliko këtu
2. Ndër butonat që shfaqen nën kupon tuaj të zgjedhur, Zgjidhni butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Referojuni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për të parë udhëzimet për kodin e aktivizimit Nëpërmjet numrin serik RPRID tuaj.
** ** shënim: Nëse ju keni një kupon për RescuePro Deluxe numrin serial fillon- RPRID-0305,
Për numrin e duhur serial.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
atëherë, Ju do të duhet për të siguruar numrin serik RPRID-0305 Tuaj të plotë një zëvendësim për SanDisk. **

אם אתה משתמש ב- Windows XP, Kliko këtu עבור עותק תואם XP תקן RescuePRO® או Kliko këtu עבור עותק תואם XP של דלוקס RescuePRO®.

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj, Dhe kohen e saj të parë, Nxitet për të aktivizuar software. atëherë, Ju do të merrni një lidhje për të ekzekutueshme. Të hapur lidhjen dhe të plotësoni formularin. Të jetë i sigurt për të vini re numrin serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për fazat Operacioni Guide.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni e-mail”Me numrin e operacionit mbështetje aplikimi RescuePRO®, Dhe ne do të ju ofrojë me një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, Zgjidhni tuaj të sistemit operativ në mesin butonat e mëposhtme dhe të vazhdojë Na kontaktoni (Na Kontaktoni) Të rëndësishme për sistemin tuaj operativ. ose, na telefononi (SHBA”në) Numri Toll-free(866) 603-2195, Ose një thirrje lokale(727) 449-0891. biseda Evropian, Telefononi +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital