facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim tawarkeun Ibrani | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim tawarkeun Ibrani

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Turutan parentah di handap pikeun ngundeur salinan bébas anjeun tina software OS ngawangun RescuePRO® :
1. Ti handap, Pilih Kupon anjeun nampi kalayan kartu SanDisk ekstrim.
>>>>tip: Kupon nu bakal ditulis RescuePRO® RescuePRO® atanapi DELUXE, Anjeun kedah milih sasuai.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePRO® SSD, Klik di dieu
2. Diantara tombol nu némbongan handapeun Kupon dipilih Anjeun, Pilih tombol nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Tingal Guide Prosés LC Tech aktivasina Ningali parentah pikeun kode aktivasi Ngaliwatan angka RPRID serial Anjeun.
** ** nyatet: Upami Anjeun gaduh Kupon pikeun RescuePro DELUXE angka serial dimimitian- RPRID-0305,
Pikeun angka serial ditangtoskeun.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
terus, Anjeun bakal kedah nyadiakeun jumlah serial RPRID-0305 Anjeun lengkep gaganti pikeun SanDisk. **





אם אתה משתמש ב- Windows XP, Klik di dieu עבור עותק תואם XP תקן RescuePRO® או Klik di dieu עבור עותק תואם XP של דלוקס RescuePRO®.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer, Jeung sési kahijina, Ditanya jang ngaktipkeun software nu. terus, Anjeun bakal nampa tumbu ka laksana nu. Ngakses link jeung ngeusian formulir. Pastikeun catetan jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®. Klik di dieu pikeun Guide fase operasi.

Mun komputer anjeun masang software henteu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim e-mail”Ka angka operasi rojongan aplikasi Anjeun RescuePRO®, Sarta kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, Milih sistem operasi Anjeun di kalangan tombol di handap na Lumangsungna Taros Kami (Taros Kami) Relevan pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, nelepon kami (AS”dina) Jumlah tol bébas(866) 603-2195, Atawa panggero lokal(727) 449-0891. paguneman Éropa, nelepon +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun