facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Italia | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Italia

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


>Mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo ngundhuh mbangun free saka aktifitas lunak RescuePRO®:
1. Ngisor pilihen kang Kupon ditampa karo kertu SanDisk Extreme Panjenengan.
>>>>Rekomendasi: coupon bakal ngomong utawa RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe, milih patut.

**** Yen sampeyan duwe coupon RescuePRO® SSD, Klik kene
2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki pilihan coupon sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi carane diwenehi kode aktifitas karo nomer serial RPRID.
** Wigati dimangerteni: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
sampeyan kudu ngontak SanDisk ing
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ kanggo sawetara serial bener.
Nomer serial sing dicithak ing coupon wis kadaluwarsa lan ora bener.
Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani nomer serial lengkap RPRID-0305 SanDisk kanggo nampa panggantos. **





Se si utilizza Windows XP, Klik kene per una copia di XP compatibile RescuePRO® standard or Klik kene per una copia di XP compatibile RescuePRO® Deluxe.

Nginstal:

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, Sampeyan bakal dijaluk kanggo ngaktifake piranti lunak. Sampeyan bakal kasedhiya link menyang kaca aktifitas. Mangga tindakake link lan ngrampungake wangun ing, dadi manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free software RescuePRO®. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas.

Yen komputer sing nginstall ing ora disambungake menyang Internet, sampeyan bisa ngirim nomer saka RescuePRO® kanggo ndhukung panjalukan aktifitas, lan kita bisa nyedhiyani kode aktifitas.

kontak, Mangga milih sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan nerusake karo wangun Contact Us kanggo sistem operasi. utawa, Utawa, monggo nelpon (US) Toll (866) 603-2195, lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah disebut +44 (0) 115 704 3306If you have a RescuePRO® SSD coupon

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device