facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Италија | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Италија

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


>Ве молиме следете ги инструкциите подолу за да го симнете бесплатно изгради на активирање на софтверот RescuePRO®:
1. Подолу Ве молиме изберете кои купони добиете со SanDisk Extreme картичка.
>>>>препораки: Купонот ќе каже или RescuePRO® или RescuePRO® Делукс, изберете соодветно.

**** Ако имате купон RescuePRO® SSD, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу за избор на забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за упатства за тоа како да се добие код за активација со сериски број RPRID.
** Ве молиме имајте во предвид: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
треба да се јавите на SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава е истечен, а не е точна.
тогаш ќе треба да се обезбеди целосна сериски број RPRID-0305 SanDisk да добие замена. **

Se si utilizza Windows XP, КЛИКНЕТЕ ТУКА per una copia di XP compatibile RescuePRO® standard or КЛИКНЕТЕ ТУКА per una copia di XP compatibile RescuePRO® Deluxe.

инсталирање:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, и кога ќе се кандидира за прв пат, Ќе ви биде побарано да го активирате софтверот. Ќе бидат обезбедени линк до страницата за активирање. Ве молиме следете го линкот и пополнете го формуларот, да бидат сигурни да се вклучат серискиот број да ја активирате вашата бесплатен примерок на софтвер RescuePRO®. Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот ќе се инсталира на не е поврзан на интернет, можете да испратите вашиот број на RescuePRO® да го поддржат барањето за активирање, а ние може да обезбеди код за активација.

контакт, Ве молиме изберете на оперативниот систем од копчињата подолу и да се продолжи со формуларот за контакт за оперативниот систем. или, Алтернативно, ве молиме јавете се (САД) патарина (866) 603-2195, на локално ниво (727) 449-0891. За Европа наречен +44 (0) 115 704 3306If you have a RescuePRO® SSD coupon

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред