facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Italisht | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Italisht

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


>Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për të shkarkuar të ndërtuar e lirë të aktivizimit software RescuePRO®:
1. Më poshtë ju lutem zgjidhni që kuponat marrë me kartën tuaj SanDisk Extreme.
>>>>rekomandime: Kupon do të thonë ose RescuePRO® ose RescuePRO® Deluxe, zgjedhur në përputhje me rrethanat.

**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO® SSD, CLICK HERE
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë zgjedhjen kupon që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi me numër serial RPRID.
** Ju lutem vini re: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
ju duhet të kontaktoni SanDisk në
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për një numër të saktë serial.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe nuk është e saktë.
Ju pastaj do të duhet të sigurojë numrin e plotë serial RPRID-0305 SanDisk për të marrë një zëvendësim. **

Se si utilizza Windows XP, CLICK HERE per una copia di XP compatibile RescuePRO® standard or CLICK HERE per una copia di XP compatibile RescuePRO® Deluxe.

instalimi:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju do të kërkohet për të aktivizuar software. Ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar nuk është i lidhur në internet, ju mund të dërgoni numrin tuaj të RescuePRO® për të mbështetur kërkesën e aktivizimit, dhe ne mund të sigurojmë një kod aktivizimi.

kontakt, Ju lutemi zgjidhni sistemin operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë me formën na kontaktoni për sistemin operativ. ose, alternativ, ju lutem telefononi (SHBA) taksë (866) 603-2195, në nivel lokal (727) 449-0891. Për Evropën quajtur +44 (0) 115 704 3306If you have a RescuePRO® SSD coupon

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital