facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Italia | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Italia

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


>Mangga turutan parentah di handap pikeun ngundeur ngawangun bébas tina aktivasina software RescuePRO®:
1. Handap sumangga milih mana kupon ditampi kalayan kartu SanDisk ekstrim Anjeun.
>>>>saran: Kupon bakal nyebutkeun atawa RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE, milih sasuai.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePRO® SSD, Klik di dieu
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pilihan Kupon nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi kalawan jumlah serial RPRID.
** Perhatikeun: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
Anjeun kudu ngahubungan SanDisk di
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na teu bener.
Anjeun lajeng bakal perlu nyadiakeun jumlah serial lengkep RPRID-0305 SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **





Se si utilizza Windows XP, Klik di dieu per una copia di XP compatibile RescuePRO® standard or Klik di dieu per una copia di XP compatibile RescuePRO® Deluxe.

Masang:

Mangga install software nu aya dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal dipénta pikeun ngaktipkeun software nu. Anjeun bakal disadiakeun panumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung ngalengkepan bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer anjeun masang on henteu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim angka anjeun RescuePRO® ngarojong pamundut aktivasina, tur bisa nyadiakeun hiji kode aktivasi.

hubungan, Mangga pilih sistem operasi ti tombol di handap tur lumangsungna jeung formulir Taros Kami pikeun sistem operasi. atawa, Alternatipna, punten nelepon (urang) tol (866) 603-2195, lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah disebut +44 (0) 115 704 3306If you have a RescuePRO® SSD coupon

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun