facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Japanese | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Japanese

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 

Sesuai karo prosedur ing ngisor iki、lunak RescuePRO® mangga download。
1. Mangga pilih jinis coupon ana。
Tips >>> bisa dadi salah siji "RescuePRO®" utawa "RescuePRO® Deluxe"。
**** Yen sampeyan duwe kupon RescuePRO®SSD, Klik kene

2. Tombol ing ngisor iki ing coupon milih、Mangga pilih miturut sistem operasi。
3. Gunakake nomer serial RPRID、Mangga njaluk kode aktifitas。Carane njaluk Guide Proses LC Tech Activation Mangga priksa。
** Pay manungsa waé:RPRID-0305Yen sampeyan duwe coupon saka RescuePRO Deluxe diwiwiti karo、Utawa nomer serial punika beda、tanggal mati wis kadaluwarsa。Yen iki kasus、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Hubungi saka kanggo SanDisk、Mangga diwenehi nomer serial bener。
Nalika hubungi kita、RPRID saka coupon ana-0305Mangga marang kabeh nomer serial sing didhisiki。**






Windows XPをご使用の方は別途互換性コピーを入手してくださいRescuePro® Standardをご利用の方はKlik kene、RescuePRO® Deluxeをご使用の方はKlik kene してください

Carane nginstal:

Instal piranti lunak ing komputer、Sak nggunakake kapisan dijaluk aktif、A link menyang kaca aktifitas katon。Mangga ketik informasi sing penting ing wangun sesuai karo isi link ing。Ing wektu sing、Mangga ketik lunak RescuePRO® kode serial。
Details of cara input(Inggris)Mangga klik kene。

Yen komputer ing sing arep nginstal software ora disambungake menyang Internet、Mangga deleng panjalukan saka aktifitas ing support RescuePRO® dening e-mail。We nyedhiyani dhewe kode aktifitas。

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device