facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Јапонија | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Јапонија

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 

Во согласност со следнава постапка、RescuePRO® софтвер ве молиме симнете。
1. Ве молам изберете го типот на вашиот постоечки забава。
Совети >>> може да биде или "RescuePRO®" или "RescuePRO® Делукс"。
**** Ако имате купон RescuePRO®SSD, Кликни тука

2. Копчето под избраната забава、Ве молиме изберете во зависност од вашиот оперативен систем。
3. Користете го серискиот број RPRID、Ве молиме да стапите код за активирање。Како да се добие Водење на процесот LC Техника активација Ве молиме проверете ги。
** Обрни внимание:RPRID-0305Ако имате купон на RescuePRO Делукс почнувајќи со、Или сериски број е различен、рок на важење е истечен。Ако ова е случај,、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Контактирајте од до SanDisk、Ве молиме да се добие точниот сериски број。
Кога не контактирате、RPRID на вашиот постоечки забава-0305Ве молиме кажете сите сериски броеви што почнуваат со。**


Windows XPをご使用の方は別途互換性コピーを入手してくださいRescuePro® Standardをご利用の方はКликни тука、RescuePRO® Deluxeをご使用の方はКликни тука してください

Како да се инсталира:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер、За време на првата употреба е побарано е активиран、Се појавува линк до страницата за активирање。Ве молиме внесете потребните информации во форма во согласност со содржината на врската。Во тоа време,、Ве молиме внесете го RescuePRO® софтвер сериски код на。
Детали за методот на внесување(English)Ве молиме кликнете тука。

Ако на компјутерот на кој сакате да го инсталирате софтверот не е поврзан на интернет、Ве молиме да се однесува на барањето на активирање во поддршка RescuePRO® по e-mail。Ние обезбедуваме одделно код за активација。

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред