facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Japanese | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Japanese

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 

Në përputhje me procedurën e mëposhtme、RescuePRO® software ju lutem Shkarko。
1. Ju lutemi zgjidhni llojin e kupon tuaj ekzistues。
Këshilla >>> mund të jetë ose "RescuePRO®" ose "RescuePRO® Deluxe"。
**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO®SSD, Kliko këtu

2. Butoni nën kupon zgjedhur、Ju lutem, përzgjidhni sipas sistemit tuaj operativ。
3. Përdorni numrin serik RPRID、Ju lutemi të marrë kodin e aktivizimit。Si të merrni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Ju lutem kontrolloni。
** i kushtoj vëmendje:RPRID-0305Nëse keni një kupon i RescuePRO Deluxe filluar me、Ose numri serial është i ndryshëm、data e skadimit ka skaduar。Nëse ky është rasti、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Kontaktoni nga të SanDisk、Ju lutemi të marrë numrin e saktë serik。
Kur na kontaktoni、RPRID e kupon tuaj ekzistues-0305Ju lutem tregoni të gjithë numrat serial që fillojnë me。**


Windows XPをご使用の方は別途互換性コピーを入手してくださいRescuePro® Standardをご利用の方はKliko këtu、RescuePRO® Deluxeをご使用の方はKliko këtu してください

Si për të instaluar:

Instaloni software në kompjuterin tuaj、Gjatë përdorimit të parë nxitet është aktivizuar、Një lidhje në faqen e aktivizimit duket。Ju lutem shkruani informacionin e nevojshëm në formën, në përputhje me përmbajtjen e lidhjes。Në atë kohë、Ju lutemi shkruani RescuePRO® software kodi serial të。
Detajet e metodës së input(anglisht)Ju lutem klikoni këtu。

Nëse kompjuteri në të cilën ju dëshironi të instaloni software nuk është e lidhur me internet、Ju lutem referojuni në kërkesën e aktivizimit në mbështetje RescuePRO® me e-mail。Ne të sigurojë veç e veç një kod aktivizimi。

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital