facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Jepang | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Jepang

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 

Luyu kalawan prosedur handap、software RescuePRO® mangga undeur。
1. Mangga pilih tipe Kupon anjeun aya。
Tips >>> tiasa boh "RescuePRO®" atawa "RescuePRO® DELUXE"。
**** Upami Anjeun gaduh Kupon a RescuePRO®SSD, Klik di dieu

2. Tombol di handap Kupon dipilih、Mangga pilih nurutkeun sistem operasi Anjeun。
3. Paké jumlah serial RPRID、Mangga meunang kode aktivasi。Kumaha carana meunangkeun Guide Prosés LC Tech aktivasina Mangga pariksa。
** nengetan:RPRID-0305Upami Anjeun gaduh Kupon ti RescuePRO DELUXE dimimitian ku、Atawa jumlah serial mah béda、titimangsa béakna geus kadaluwarsa。Upami ieu hal、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Ngahubungan tina ka SanDisk、Mangga ménta nomer serial bener。
Nalika ngahubungan kami、RPRID of Kupon anjeun aya-0305Mangga ngabejaan kabeh tina angka serial anu dimimitian ku。**






Windows XPをご使用の方は別途互換性コピーを入手してくださいRescuePro® Standardをご利用の方はKlik di dieu、RescuePRO® Deluxeをご使用の方はKlik di dieu してください

Kumaha carana install:

Install software nu aya dina komputer、Salila pamakéan kahiji ditanya diaktipkeun、Hiji kakait ka kaca aktivasina mucunghul。Mangga asupkeun inpo diperlukeun dina formulir nu luyu jeung eusi link。Waktu éta、Mangga lebetkeun dina software RescuePRO® kode serial tina。
Wincik metodeu input(Inggris)Mangga klik di dieu。

Mun komputer dina nu rék install software henteu nyambung ka Internet、Mangga tingal paménta aktivasina di rojongan RescuePRO® ku e-mail。Urang nyadiakeun misah hiji kode aktivasi。

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun