facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Korean | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Korean

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo download salinan gratis lunak aktifitas RescuePRO®:
1. Pilih Kupon ditampa dening pelanggan SIM SanDisk Extreme.
>>>>Petunjuk: Pilih Kupon, minangka loro RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe.

**** Yen sampeyan duwe coupon RescuePRO® SSD, Klik kene.
2. Pilih salah siji saka tombol ing ngisor iki kanggo milih Kupon gumantung sistem operasi sing nggunakake.
3. Babagan carane diwenehi kode aktifitas nggunakake nomer serial Panjenengan RPRID
Guide Proses LC Tech ActivationMangga deleng.
** Deleng uga: sampeyan kudu RPRID-0305 Yen sampeyan duwe coupon nomer serial RescuePro Deluxe sing didhisiki, Supaya diwenehi nomer serial bener
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Sampeyan kudu ngontak SanDisk ing.
Nomer serial wis dicithak ing coupon wis kadaluwarsa nomer wewenang bener siji sayonggi.
Supaya nampa nomer serial beda, RPRID ing SanDisk-0305 Sampeyan kudu nyedhiyani nomer serial lengkap. **





Windows XP를 사용하는 경우 ,RescuePRO® Standard 의 XP 호환을 위해서 Klik kene 또는 RescuePRO® Deluxe의 XP 호환을 위해서 Klik kene

instalasi:

Nalika sampeyan instal piranti lunak ing komputer, roto pisanan, Sampeyan bakal dijaluk kanggo ngaktifake piranti lunak. Banjur rawuh link menyang kaca aktifitas. Mangga isi metu wangun dening ngisor link ing. Mangga isi metu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free software RescuePRO®
Klik kene kanggo tindakake langkah-langkah dening-kanggo ngaktifake.

Yen komputer sing wis diinstal ora disambungake menyang Internet, The RescuePRO® Support Sampeyan bisa njaluk kode aktifitas dening request e-mail. Ing kasus-kasus iku, sampeyan bisa nyedhiyani kode aktifitas kanggo sampeyan

Kanggo rembugan Mangga pilih sistem operasi saka tombol ing ngisor iki. Mangga isi metu wangun Contact Us kanggo sistem operasi. Yen, Free Panggil (USA)(866) 603-2195 Utawa kode wilayah (727) 449-0891Mangga aran gratis kanggo nelpon. nomer Eropah +44 (0) 115 704 3306 ing.

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device