facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Кореја | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Кореја

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Да ги следите инструкциите подолу за да го симнете бесплатно копија на софтверот за активирање RescuePRO®:
1. Изберете го купони добиени од страна на клиентите на SanDisk Extreme картички.
>>>>Совет: Изберете го купони, како и на две RescuePRO® или RescuePRO® Делукс.

**** Ако имате купон RescuePRO® SSD, Кликни тука.
2. Изберете една од копчињата подолу за да ја изберете купони во зависност од оперативниот систем кој го користите.
3. За тоа како да се добие код за активација за користење на вашиот сериски број RPRID
Водење на процесот LC Техника активацијаВе молиме погледнете го.
** Видете исто така: имате RPRID-0305 Ако имате купон на сериски броеви RescuePro Делукс што почнуваат со, Со цел да се добијат точни сериски број
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Треба да се јавите на SanDisk.
Серискиот број е отпечатен на вашата забава е истечен валиден број на одобрението за еден sayonggi.
Со цел да се добијат различни сериски број, Вашиот RPRID на SanDisk-0305 Мора да се обезбеди целосна сериски број. **

Windows XP를 사용하는 경우 ,RescuePRO® Standard 의 XP 호환을 위해서 Кликни тука 또는 RescuePRO® Deluxe의 XP 호환을 위해서 Кликни тука

инсталација:

Кога ќе го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, првиот рок, Ќе биде побарано да го активирате вашиот софтвер. Потоа доаѓа линк до страницата за активирање. Ве молиме пополнете го формуларот со следење на линкот. Ве молиме пополнете вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатен примерок на софтвер RescuePRO®
Кликни тука за да се следат инструкциите чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот се дека имате инсталирано не е поврзан на интернет, На RescuePRO® Поддршка Можете да побарате код за активација од страна на e-mail барање. Во тој случај, може да се обезбеди вашиот код за активирање на вас

За консултации Изберете го вашиот оперативен систем од копчето подолу. Ве молиме пополнете го формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. Инаку, Бесплатен повик број (САД)(866) 603-2195 Или област кодот (727) 449-0891Ве молиме да се чувствуваат слободни да се јавите. европски број +44 (0) 115 704 3306 на.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред