facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Korea | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Korea

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Pikeun turutan parentah di handap pikeun ngundeur salinan bébas tina software aktivasina RescuePRO®:
1. Pilih kupon ditampi ku konsumén di kartu SanDisk ekstrim.
>>>>pitunjuk: Pilih kupon, salaku dua RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePRO® SSD, Klik di dieu.
2. Milih salah sahiji tombol di handap pikeun milih kupon gumantung kana sistem operasi anjeun maké.
3. Ngeunaan kumaha carana ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID
Guide Prosés LC Tech aktivasinaMangga tingal.
** Tempo ogé: anjeun gaduh RPRID-0305 Upami Anjeun gaduh Kupon ti nomer serial RescuePro DELUXE anu dimimitian ku, Dina urutan pikeun ménta nomer serial bener
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Anjeun kudu ngahubungan SanDisk di.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun kadaluwarsa angka otorisasina sah hiji sayonggi.
Dina raraga nampi sababaraha serial béda, RPRID Anjeun on SanDisk-0305 Anjeun kudu nyadiakeun jumlah serial pinuh. **





Windows XP를 사용하는 경우 ,RescuePRO® Standard 의 XP 호환을 위해서 Klik di dieu 또는 RescuePRO® Deluxe의 XP 호환을 위해서 Klik di dieu

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Lamun anjeun masang software dina komputer anjeun, ngajalankeun munggaran, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Lajeng datang tumbu ka kaca aktivasina. Mangga ngeusian formulir ku handap link. Mangga eusian kaluar angka serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®
Klik di dieu pikeun nuturkeun parentah hambalan-demi-hambalan keur ngaktipkeun.

Mun komputer nu tos Anjeun dipasang teu nyambung ka Internet, The RescuePRO® Rojongan Anjeun tiasa menta hiji kode aktivasi ku pamundut e-mail. Dina kasus eta, anjeun bisa nyadiakeun kode aktivasi anjeun ka anjeun

Pikeun Konsultasi Mangga pilih sistem operasi anjeun ti tombol di handap. Mangga eusian formulir Taros Kami ka sistem operasi Anjeun. sabalikna, Bébas Telepon Jumlah (AS)(866) 603-2195 Atawa kode area (727) 449-0891Mangga ngarasa Luncat ka nelepon. jumlah Éropa +44 (0) 115 704 3306 The.

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun