facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Portugis | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Portugis

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo ngundhuh piranti lunak aktifitas free RescuePRO®:
1. ngisor, coupon pilihan ditampa karo kertu SanDisk Extreme Panjenengan.
>>>>tip: coupon bakal ngomong RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe, milih patut.

**** Yen sampeyan duwe coupon SSD RescuePRO®, Klik kene
2. Mangga, milih salah siji saka tombol ing ngisor iki kanggo coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo pandhuan ing carane diwenehi kode aktifitas nggunakake nomer serial Panjenengan RPRID.
** Tetep wonten ing pikiran: Kudu duwe coupon kanggo RescuePro Deluxe karo nomer serial sing wiwit karo RPRID-0305,
ngirim kontak SanDisk kanggo
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ nomer serial bener.
Nomer serial dicithak ing coupon wis kadaluwarsa lan iku salah.
Sampeyan kudu nomer serial Panjenengan RPRID-0305 SanDisk kanggo nampa panggantos lengkap. **




 


Se está usando Windows XP, CLIQUE AQUI para uma cópia do RescuePRO® Standard compatível com o XP ou CLIQUE AQUI para uma cópia compatível do RescuePRO® Deluxe.

instalasi:

Instal piranti lunak ing komputer lan banjur mbukak pisanan, Iku banjur bakal diterusake kanggo ngaktifake piranti lunak. Sampeyan banjur bisa diwenehi link menyang kaca aktifitas. Follow link lan isi ing formuário, nggawe manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free software RescuePRO®.
Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas.

Yen komputer ngendi mengkono instalasi ora disambungake menyang internet, Sampeyan bisa ngirim nomer panjalukan aktifitas kanggo RescuePRO® Support lan bisa nyedhiyani sampeyan karo Code Activation

Hubungi kita, milih sistem penggaweyan saka tombol ing ngisor iki lan nerusake kanggo wangun Contact kanggo sistem operasi. utawa, Utawa, telpon us (USA), nomer free (866) 603-2195 utawa lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah telpon +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device