facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Португалски | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Португалски

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Ве молиме следете ги инструкциите подолу за да го симнете на вашиот слободен софтвер активирање RescuePRO®:
1. подолу, Изборот забава добиете со SanDisk Extreme картичка.
>>>>Совет: Вашиот талон ќе кажам RescuePRO® или RescuePRO® Делукс, изберете соодветно.

**** Ако имате купон SSD RescuePRO®, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. Ве молиме, изберете една од копчињата подолу за вашиот избрани забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за неговите инструкции за тоа како да се добие код за активација за користење на вашиот сериски број RPRID.
** Имајте на ум: Мора да има забава за RescuePro Делукс со сериски број кој започнува со RPRID-0305,
треба да се јавите на SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Серискиот број отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
Ќе ви треба сериски број RPRID-0305 SanDisk да добие комплетна замена. **
 


Se está usando Windows XP, CLIQUE AQUI para uma cópia do RescuePRO® Standard compatível com o XP ou CLIQUE AQUI para uma cópia compatível do RescuePRO® Deluxe.

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер и потоа изврши тоа за прв пат, Таа потоа ќе биде доставен за активирање на вашиот софтвер. тогаш ќе им се даде линк до страницата за активирање. Следете го линкот и да се пополни во formuário, што си сигурен да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако вашиот компјутер е местото каде што прави на инсталацијата не е поврзан на интернет, Можете да ја испратите вашата број барање за активирање на RescuePRO® поддршка и може да ви обезбеди со код за активација

Да не контактирате, изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи да се во форма за контакт на вашиот оперативен систем. или, Алтернативно, телефонирајте ни (САД), бесплатно број (866) 603-2195 или на локално ниво (727) 449-0891. За Европа повик +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред