facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Portuguese | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Portuguese

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për të shkarkuar free software tuaj aktivizimit RescuePRO®:
1. poshtë, Zgjedhja kupon mori me kartën tuaj SanDisk Extreme.
>>>>majë: kupon juaj do të tregojë RescuePRO® ose RescuePRO® Deluxe, zgjedhur në përputhje me rrethanat.

**** Nëse ju keni një kupon SSD RescuePRO®, CLICK HERE
2. ju lutem, zgjidhni një nga butonat më poshtë për kuponin tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet e tij se si për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj serik RPRID.
** Mbani në mend: Duhet të ketë një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial që fillon me RPRID-0305,
duhet të kontaktoni SanDisk për
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për numrin e saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju do të duhet numrin serial RPRID-0305 SanDisk për të marrë një zëvendësim të plotë. **
 


Se está usando Windows XP, CLIQUE AQUI para uma cópia do RescuePRO® Standard compatível com o XP ou CLIQUE AQUI para uma cópia compatível do RescuePRO® Deluxe.

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj dhe pastaj të drejtuar atë për herë të parë, Kjo pastaj do të përcillet për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe plotësoni në formuário, duke u siguruar që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri është bërë kur instalimi nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj aktivizimit për RescuePRO® Mbështetje dhe mund t'ju japin me një kod aktivizimi

Për të na kontaktoni, zgjidhni sistemin tuaj operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë kontakti për sistemin tuaj operativ. ose, alternativ, na telefononi (SHBA), për numrin e lirë (866) 603-2195 ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital