facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Portugis | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Portugis

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Mangga turutan parentah di handap pikeun ngundeur software aktivasina bébas Anjeun RescuePRO®:
1. di handap, Kupon pilihan ditampi kalayan kartu SanDisk ekstrim Anjeun.
>>>>tip: Kupon anjeun bakal ngabejaan RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE, milih sasuai.

**** Upami Anjeun gaduh Kupon SSD RescuePRO®, Klik di dieu
2. mangga, milih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah-Na dina cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID.
** Terus di pikiran: Kudu boga Kupon pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial anu dimimitian kalawan RPRID-0305,
kedah ngahubungan SanDisk ka
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun bakal peryogi angka serial Anjeun RPRID-0305 SanDisk narima ngagantian lengkep. **




 


Se está usando Windows XP, CLIQUE AQUI para uma cópia do RescuePRO® Standard compatível com o XP ou CLIQUE AQUI para uma cópia compatível do RescuePRO® Deluxe.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer lajeng ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Bakal lajeng diteraskeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu jeung eusian formuário, mastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer téh dimana lakukeun instalasi teu nyambung ka internet, Anjeun bisa ngirim angka pamundut aktivasina anjeun RescuePRO® Rojongan tur bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji Code aktivasina

Ngahubungan kami, milih sistem operative anjeun tina tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Kontak pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, Alternatipna, telepon kami (AS), pikeun angka bébas (866) 603-2195 atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun