facebook Re-langganan kanggo SanDisk RescuePRO® Standard lan Deluxe Software | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Re-langganan kanggo SanDisk RescuePRO® Standard lan Deluxe Software

Re-langganan kanggo SanDisk RescuePRO® Standard lan Deluxe Software

SanDisk
Dhukungan TechMangga klik “tuku Saiki” tombol ing ngisor iki, jejere sistem operasi upgrade utawa gawe anyar versi sampeyan SanDisk RescuePRO® Standard for $20:

Dhukungan Tech
Dhukungan Tech
*Windows® Vista / win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 utawa luwih


Downgrading: The downgrade Panjenengan Pilihan Commons Renewal: SanDisk RescuePRO® Standard. Punapa panjenengan kersa downgrade saka RescuePRO®Deluxe kanggo RescuePRO®Standard? Sampeyan bisa gawe anyar lan downgrade langganan kanggo RescuePRO® Standard ing setengah rega toko, sing mung $ 20!  downgrade, monggo klik Standard RescuePRO tuku pranala ndhuwur downgrade.

Tulung dicathet:
kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.

 

Dhukungan TechMangga klik “tuku Saiki” tombol ing ngisor iki, jejere sistem operasi upgrade utawa gawe anyar versi sampeyan SanDisk RescuePRO® Deluxe kanggo $30:

Dhukungan Tech
Dhukungan Tech
*Windows® Vista / win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 utawa luwih


Nganyarke: Pilihan Upgrade Commons Renewal: SanDisk RescuePRO® Kamar. Punapa panjenengan kersa upgrade saka RescuePRO® Standard kanggo RescuePRO®Kamar? Sampeyan bisa gawe anyar lan upgrade langganan kanggo RescuePRO® Deluxe ing setengah rega toko, sing mung $30! upgrade, monggo klik tuku pranala RescuePRO Deluxe ndhuwur upgrade.

Tulung dicathet:
kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.

 


DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device